Şubat 17, 2023

La Liga 22. Hafta Tahminleri

R.SOCİEDAD-CELTA

EV 1.5 ÜSTÜ
R.Sociedad eksiklerinden etkilenmeden yoluna devam etmeyi becerebilen bir takım. Kendi sahasında açık futbol oynayan ekiplere karşı skora gitmekte zorlanmıyorlar. Celta Carvalhal ile defansa özen gösterse de zaman zaman aksıyor. Ev sahibi en az 2 gol bulur.


R.BETİS-VALLADOLİD(2h)

2
Haftalardır iç sahada kazanamayan R.Betis yeni senede deplasmandaki üç zaferiyle ayakta kalabildi. İstikrarsız Endülüs ekibine güvenebilmek kolay değil. Valladolid ise kendi kapasitesinin farkında. Yeni takviyeleri ile ligde kalma şansı arttı. 2 fark yemezler.


MALLORCA(1h)-VİLLARREAL

1
Villarreal milli aranın ardından Setien ile yakaladığı ivmeyi kaybetti. Sakat oyuncuların çoğalması da bu düşüşte etken oldu. Mallorca kendi evinde önüne geleni buldozer gibi ezmeye devam ediyor. Aguirre’nin öğrencileri Sarı Denizaltılar’a puan kaptırmaz.


OSASUNA-REAL MADRİD

VAR
Osasuna ligi yine orta sıralarda bitirecektir. Daha büyük hedefler peşinde değiller. Kendi sahalarında ise bu tür üst düzey rakiplere karşı belki puan alamıyorlar ama iyi motive olabiliyorlar. Real Madrid’in puan kaybına tahammülü yok. İkisi de skora gider.


ELCHE-ESPANYOL

EV İY 0.5 ÜSTÜ
Elche çarşamba günü Real Madrid ile erteleme maçını oynadı. Ligin tepesindeki Madrid ekibi onların rakibi değildi, rotasyon yaptılar. Kendi sahalarında düşme adayı takımlardan Espanyol’u konuk ediyorlar. Ev sahibi baskıyla başlar. İlk 45’te gol bulurlar.


VALLECANO-SEVİLLA

VAR
Perşembe Avrupa Ligi’nde PSV’yi ağırlayan Sevilla lig yarışına geri dönüyor. Ocampos, Bryan Gil ve Gueye gibi takviyelerle performansları yükseldi. Kendi evlerindeki maçlarda baskın oyunlarını görebiliyorum. Vallecano Avrupa'yı istiyor. İkisi de skor üretir.


ATL.MADRİD-A.BİLBAO

En çok gol 2. yarı
2 maçtır ofansif orta saha Sancet ile ilk 11’i kuran Valverde Atl.Madrid karşısına bu şekilde çıkmayacaktır. Simeone’nin kalabalık orta sahasına aynı oranda karşılık verir. Atl.Madrid’te Depay ve Correa 2. yarıda sahne alır. En çok golü 2. yarıda bekliyorum.


BARCELONA-CADİZ(2h)

2
Barcelona Avrupa Ligi’ndeki Man.United maçları arasında kendi sahasında Cadiz’i ağırlıyor. Cadiz evinde aldığı 2 galibiyetle morallandi ve çıkışa geçti. Katalan ekibi ile boy ölçüşebilecek seviyede değiller ancak yorgunluktan faydalanıp 2 fark yemezler.


GETAFE-VALENCİA

İlk gol dep.
Taraftarlarının kulüp başkanına sırtını döndüğü Valencia’da işleri yoluna koymak için büyük kaptan Baraja çağrıldı. Baraja 2. Lig’de tecrübe kazanmış bir menajer. Sistem olarak Gattuso’nun izinden gider. Getafe kötü gidiyor. İlk golü Yarasalardan bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder