Mayıs 04, 2024

La Liga 34. Hafta Cumartesi ve Pazar İddaa Tahminleri


R.SOCİEDAD-LAS PALMAS

8.5 ÜSTÜ KORNER

İlk yarının flaş ekibi Las Palmas’da herşey tepetaklak oldu. Dirençli oynayan gol yese de oyuna ağırlığını koyabilen takım artık yok. R.Sociedad ise Avrupa’yı istiyorsa kalan maçlarında istekli oynamalı. İkisine de güvenmiyorum. Korner bahisleri denenebilir.


REAL MADRİD-CADİZ

İLK YARI 1.5 ALTI

Real Madrid bir an önce şampiyonluğunu ilan ederek rahatlamak istiyor. Bir yandan Şampiyonlar Ligi’nde final yürüyüşleri devam ediyor. Bayern Münih maçları arasında yine rotasyonlu olurlar. Cadiz’in her puana ihtiyacı var. İlk yarıda 1.5 altı skor beklerim.


GİRONA-BARCELONA

3.5 ÜSTÜ

İki ekip 2.’lik mücadelesi için karşı karşıya geliyorlar. Girona maç sonlarını da iyi oynayabilen bir takım olduğunu birçok kez gösterdi. Hem ilk yarılarda skor bulabilen hem de ikinci yarılarda skoru yükseltebilen takımların kapışmasında 3.5 üstü banko.


MALLORCA-ATL.MADRİD

10

Griezmann’ın cezalı olduğu Atl.Madrid’te takımın kalbi Fransız forvetin yeri zor dolar. Mallorca 3 iç saha maçından sonra bu sezonu noktalayacak. Düşme hattına yakınlar ve iç sahadaki puanlar önemli. Madrid ekibi ise rahat. Ev sahibi yenilmezliği denenmeli.


OSASUNA-R.BETİS

TGS 2-3

R.Betis son 8 maçında da kalesinde gol gördü. Endülüs ekibi gol atma potansiyeli olduğu kadar kalesini gole kapatamayan tablosu ile sezonu sürdürüyor. Osasuna amaçsız bir şekilde bir sezonu daha bitiriyor. Taraf bahsi konusunda net fikrim yok. ‘TGS 2-3’ ideal.


CELTA-VİLLARREAL

İY 1.5 ÜSTÜ

Celta’nın düşme hattından büyük kaçışı sürerken, Villarreal Konferans Ligi için iddialı konuma geldi. Her iki takımın da amacı olması kapışmanın seyir zevkini yükseltir. Orta sahaların hızlı geçildiği kale önü bol pozisyonlu maçta ilk 45’te en az 2 gol izleriz.


VALENCİA-ALAVES

YOK

Valencia üst üste 2 yenilgi almasına rağmen Konferans Ligi için çekiştikleri rakipleri de puan kaybetti. Yarasaların iddiası sürüyor. Alaves ise 2’de 2 yaptı ve rahatladı. Luis Garcia hızlı bir neşter vurdu ve sonuç aldı. Sessiz bir maç olur. ‘KG yok’ ideal.


SEVİLLA-GRANADA

VAR

Endülüs bölgesinden iki ekip derbide karşılaşıyor. Sevilla ligin sonu yaklaşırken ofansif 3 oyuncusunu kaybetti. Ama stoperlerin golcülüğü işe yarıyor. Granada potadan çıkmak için son hamlelerini yapıyor. Hangisi öne geçerse diğeri yakalar. ‘KG var’ önceliğim.


VALLECANO-ALMERİA

1

Almeria lige veda etti. Kalan maçları prestij için oynayacaklar. Önemli oyuncuları cezalı. Vallecano ligde kalmak için iç sahadaki puanlara odaklanmalı. Zaman zaman temposu yükselen bir maç izleriz. Alt/üst konusunda kararsızım. Favori ev sahibinin yanındayım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder