Ağustos 14, 2020

Barcelona - Bayern Münih Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İddaa Tahmini 14.08.2020

Barcelona'da Umtuti dışında önemli bir eksik yok. Bayern Münih'te sağ bek Pavard'ın sakatlığı sürüyor. 

Barcelona, Napoli sınavında erken golü kornerden bulunca beklenenden kolay bir maç oynadı. Napoli'nin defanstan çıkarken yaptığı basit top kayıpları da Katalanların fazlasıyla işine yaradı. Pandemi döneminde Setien ile birlikte Barcelona'nın arzulu ve istekli oynadığı, mükemmele yakın futbolu ortaya koydukları tek bir maç izleyebildim: 4-1 biten Villarreal mücadelesi. Bu kapışmanın dışındaki her müsabakada rakibe çok fazla oynama şansı tanıyan bir Barcelona vardı. 

Bayern tarafına gelirsek Pandemi döneminde kusursuza yakın bir performans gösterdiler. Her maçlarını takip ettim ve izlemesi keyif veren bir takım vardı sahada. Golcüleri sussa da orta saha oyuncuları Kimmich ve Goretzka'nın da skora katkı verdiği bir Bayern izledik. Sol bek Alphonso Davies'e de ayrı bir parantez açmak gerek, hücumda yetenekli olduğu kadar defansta yaptığı müdahalelerle de hem Messi hem de Suarez'in sinirlerini fazlasıyla bozabilir bugün. 

Bayern'in takım oyununu daha iyi ortaya koyabildiğini, hücumda alternatiflerinin fazla olduğunu düşünüyorum. Barcelona ise gol noktasında Messi ve Suarez'e bağlı kaldığı sürece tıkanıyor. Bayern'in daha ağır bastığı bir maç izleyeceğiz. 1-3, 2-3 skorlarına yakınım. Bayern 1.5 üstü gol atar bahsini öne koyarım 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder