Eylül 17, 2021

La Liga 5. hafta

CELTA-CADİZ

Ev 1.5 üstü


İki tarafın da henüz galibiyeti yok. Özellikle Celta’nın çok daha aktif ve kazanmak isteyeceği bir maç olacak. Ev sahibi adına oranlar düşük. Yine de hata yapacaklarını düşünmüyorum. Hücum hattıyla kapasitesi daha fazla olan Coudet’in ekibi en az 2 gol atar.


VALLECANO-GETAFE

1
 

Vallecano ilk iki maçta yenilse de umut vermişti. Son 2 müsabakaya kazanma hırslarını taşıyarak 4 puan aldılar. Getafe ise henüz menajeriyle uyumlu bir tablo çizmiyor. Hücumdaki yeni oyuncuların verimleri düşük. İki Madridlinin kapışmasında favorim ev sahibi.


ATL.MADRİD-A.BİLBAO

VAR


Son dakikalara kadar skorun tayin olmayacağı temposu çok yüksek bir maç bizi bekliyor. Yüksek bir skor çıkmayabilir ama mücadele üst düzey olacaktır. Marcelino ile A.Bilbao büyük maçlarda üst seviyeye çıkıyor. Atl.Madrid’te hücumcular formda. ‘KG var’ değerli.


ELCHE-LEVANTE

2.5 ALTI


Elche defansif yapısıyla öne çıkan bir takım. Savunma güvenliğinden vazgeçmeden önce gol yemeyelim mantığıyla hareket ediyorlar. Levante’de hücumdan değerli isimlerin sakatlığı var. Kadro ister istemez değişecek. Öne geçen takım skoru korur. 2.5 altı ideal.


ALAVES-OSASUNA

TGS 2-3


Alaves 3 maçta 0 puanla başladı ve kaybedecek birşeyi yok. Osasuna ise ilk haftaları başarılı geçse de Valencia karşısındaki oyuna cevap veremedi ve sönük kaldı. Her iki tarafın da oyununa güvenmek kolay değil. Taraf bahsi riskli. ‘TGS 2-3’ seçimi denenebilir.


MALLORCA-VİLLARREAL

VAR


Mallorca bu sezonun ilgi çekici ekiplerinden olacak. Teknik direktörü Luis Garcia’nın hırsını takıma yansıtabildiği ev sahibi, dirençli futbolu ile çok canlar yakabilir. Villarreal, Şampiyonlar Ligi dönüşü kapışmaya çıkıyor. Dengeli maçta iki taraf da gol atar.


R.SOCİEDAD-SEVİLLA

2.5 ÜSTÜ


Geçen sezonki karşılaşmalarda futbola doyduğumuz iki ekip karşılaşıyorlar. Her ikisi de Avrupa sınavlarının ardından maça çıkacaklar. R.Sociedad’ta Sörloth’un etkisini ilk maçtan izledik. Sevilla’da yeni hücum oyuncuları çabuk uyum sağladılar. 2.5 üstü ideal.


R.BETİS-ESPANYOL

0


Perşembe günü zorlu Celtic sınavından çıkan R.Betis kendi sahasında ligin yeni ekibi Espanyol ile karşılaşıyor. Espanyol ilk golünü attı ama istediği puanı hala alamadı. İki tarafın da kaybedecekleri fazla. Dikkatli olurlar. Az gollü beraberlik görebiliriz.


VALENCİA-REAL MADRİD

Ev 1.5 üstü


Valencia iyi bir başlangıç yaptı. Bordalas aşısı tuttu. Geçen sezonlara göre farkları fiziksel mücadelede güçlenmiş bir takım olmaları. Real Madrid, Inter deplasmanının ardından bu kapışmaya çıkacak. Yarasalar puan alabilir. En az 2 gol bulmalarını bekliyorum.


BARCELONA-GRANADA(2h)

2


Barcelona geçen sezonki istikrarsızlığını bu sezona da taşıyor. Bir iyi bir kötü oyunlarını sürdürecekler. Granada istediği gibi başlayamadı. Geçen sezondan sonra geriye giden bir takım var. Yine de büyük maça ayrı konsantre olurlar. Endülüs ekibi 2 fark yemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder