Eylül 11, 2021

Levante - Rayo Vallecano İddaa Tahmini 11.09.2021

Levante'de Bardhi, De Frutos ve Soldado sakat. Rayo Vallecano'da eksik yok. Kadro açıklanmadı ama Falcao'nun kadroda olması beklenmiyor. 

Vallecano transfer sezonu bitmeden 2 forvet ve orta saha oyuncusu ile kadrosunu güçlendirdi. Sergi Guardiola, Falcao ve Unai Lopez'i aldılar. Guardiola daha hazır olduğu için bugün ilk 11'de tercih edilebilir. Milli aradan önce Granada'yı farklı geçerken oyun kurucu Nteka forvet pozisyonunda başarılı bir maç çıkarmıştı. Bugün Nteka'yı da ilk 11'de görebiliriz. 

Levante'de hücumda De Frutos'u arayacaktır. Bardhi de önemli bir eksik ama Paco Lopez tarafından sürekli 11'de değerlendirilen bir isim değil. Morales, Roger Marti, Campana ve Melero'nun da sorumluluk almasıyla Valencia ekibi ilk galibiyeti için kendi sahasında hırslı bir oyun oynayacaktır. 

Her iki tarafın da ofansif oyunu tercih etmesi pozisyonları getirir. Taraf bahsi açısından Levante kazanır'ı bir adım önde tutarım. Bu da aslında Rayo Vallecano'nun ya kazanan ya da mağlup olan bir yapısı olması nedeniyle. Bahis anlamında ilk fikrim KG var seçimi olur. 7/10 Skor olarak 2-1'e yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder