Mart 04, 2023

Almeria - Villarreal İddaa Tahmini 04.03.2023

 Almeria'da ofansif orta saha Melero yok. Villarreal'de orta saha Trigueros cezalı. Coquelin sakat. 

Almeria defansif bir oyun ve sistemle Barcelona'yı yendi. O günde yazarken belirttiğim gibi Almeria'nın yüksek skorlu maçlarına alışığız ama bazı maçlarda 5'li savunma oynayabiliyorlar. Bugün ise çift forvetli 4'lü bir savunmayla normal düzenleri ile sahada olmaları bekleniyor. 

Villarreal önce 4-2 yenildiği Mallorca, sonra da iç sahada kazandığı Getafe maçıyla çıkışa geçti. Mallarco maçını yenilmesine rağmen özellikle belirtiyorum ki erken 10 kişi kaldıkları maçta oyunu kafa kafaya götürmeyi başarmışlardı. Sakatlığı bulunan Pedraza, Gerard Moreno, Lo Celso ve Jackson iyileşerek kadroya girdiler. Bu oyuncuların şöyle bir katkısı oldu ki; sahadaki ilk 11'in performansının yükselmesini sağladılar. Morales'in forvette yer aldığı Pino ve Chukwueze ile desteklenen forvet hattı şimdilik iyi çalışıyor. Yoruldukları anda yedekte de kuvvetli güçlerin olduğunu söyleyebilirim. 

Diğer yandan Almeria'da El Bilal ve Luis Suarez gibi her an gole yakın oyuncular skora gitmekte zorlanmıyorlar. 2-3, 3-3 skorlarına yakınım. KG var bahsini 8/10 öne koydum. 3.5 üstü bahsi de 5/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder