Mart 19, 2023

Barcelona - Real Madrid İddaa Tahmini 19.03.2023

Barcelona'da Pedri ve Dembele sakat. Real Madrid'te Alaba sakat. 

İki takımın da eksik maçı yok. Aralarında 9 puan fark var. Xavi rakibinin sahasında sezonun ilk bölümünde 3-1 yenilmişti. O yenilgiden dersler alarak ilerleyen bir Barcelona gördük. Real Madrid o maça hazır ve kusursuz çıkmıştı. Barcelona ise henüz takımını ve oyunu oturtamamıştı. Xavi'nin ideal 11'i oluştuğunda Kral Kupası ve Süper Kupa'da 3-1 ve 0-1'lik skorlarla kazanan bir Barça izledik. 

Süper Kupa'da farklı bir stadyumda oynanan maçta Barcelona güçlü orta sahasıyla Real'i ezerek yenmeyi başarmıştı, aynı ligin ilk maçında Real'in ezerek yendiği gibi. Real Madrid yenerken Tchouameni ve Valverde, Barça yenerken de Gavi ve Pedri'nin uyumu baskın oyunu getirmişti. 

Kral Kupası'nda 0-1 biten maçta ise Barcelona ofansif olarak eksikti, oynayabileceği en mantıklı oyunu oynadı ve rakibini geride bekledi. Bugün kendi sahalarında olmalarına rağmen strateji yine benzer olacaktır. 9 puan farkı kapatmak isteyen Real Madrid sürekli arayan takım olmalı. Ancak Barcelona önce orta saha bloğu sonra da defans bloğu ile çok az pozisyon veren bir takım oldu. Real Madrid bu oyunu bozmak adına farklı oyuncular denemek zorunda. Ancelotti ise stabil oyunundan pek ödün vermiyor. Sürprizlere açık bir teknik adam değil. Sürpriz yapmazsanız Barça'yı yenemezsiniz. 

Real Madrid'e kazanmak adına bence 2 gol lazım olacaktır. 2. golü bulacaklarını düşünmüyorum. 1-1 skoruna yakınım. Beraberlik 5/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder