Nisan 14, 2024

Athletic Bilbao - Villarreal İddaa Tahmini 14.04.2024

Athletic'te stoper Yeray sakat. Orta saha Ruiz cezalı. Villarreal'de Bailly, Foyth, Pino, Denis sakatlığı süren isimler. Yeni bir eksik yok. 

Athletic Bilbao geçen hafta Cumartesi günü 120 dakika süren ve penaltılara kalan maçla Kral Kupası'nı kazandı. Hafta içi de taraftarlarıyla şehirde kutlamalar yaptılar. Bilbao için 40 sene sonra gelen kupa önemli ve mutluluğu da sevinci de coşkulu yaşanıyor. Diğer yandan ligde de bir yarış sürüyor. Şampiyonlar Ligi için Atletico Madrid ile çekişiyorlar. 27 Nisan'da Atletico'ya konuk olacaklar. Madrid'in muhtemel ŞL'de yarı finale kalmasıyla sıkışacak fikstürü puan kayıplarını da getirebilir. Bilbao bunu da hesaplayacaktır. 

Villarreal tarafına bakarsak hücum hattı olarak formda bir dönemden geçiyorlar. Konferans Ligi'ne katılmak adına üstlerindeki takımlar düşünülünce en iyi kadro onlarda. Real Betis, Real Sociedad ve Barcelona gibi deplasmanlarda en az 3 gol bularak yüksek skorlar ve galibiyetler ile döndüler. Bugün de Bilbao'nun eğlencesinden faydalanabilirler. 

İki takım gol var öncelikli tercihim olur. 8/10

Villarreal 1.5 üstü gol bulur da 6/10 denenmeli. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder