Nisan 21, 2024

Real Madrid - Barcelona İddaa Tahmini 21.04.2024

Real Madrid ve Barcelona'da yeni bir eksik yok. 

Her iki takım da hafta içi yoğun geçen maçlar oynadı. Real Madrid 120 dakika oynarken, Barça'nın da 10 kişi 60 dakika oynadığını belirtmek gerek. 

Real Madrid 8 puan farkla rahat bir El Clasico'ya çıkıyor. Sırtını yaslayıp rakibinin ne üreteceğini bekleyebilir. Beraberlik de maç sonunda işlerine gelecektir. 

Barça tarafına bakarsak PSG maçını bir kenara koyarsak formda bir dönemden geçiyorlar. Pedri ve De Jong'un katılımıyla Raphinha'nın da katkısıyla daha fazla üreten ve pozisyon bulma anlamında daha iyi bir Barça izliyoruz. 

İlk 11'ler olarak birbirlerinden çekinerek başlayan iki takım olabilir ama maçın devamında hızlı bir şekilde riskleri alacaklardır. Xavi orta alanda Christensen ile başlayacak gibi gözüküyor. Ancelotti ise hafta içi dinlenen Tchouameni'yi orta alana alarak Camavinga'yı sol beke çekebilir. 

Real açısından özellikle Carvajal, Kross ve Valverde'nin ikinci yarıda oyundan çabuk düşebileceğini görebiliriz. Xavi bu bölümde Pedri ve Felix hamleleri yaparak maçı lehine döndürebilir. 

Hem gollü hem de kartlı bir maç bekliyorum. İkinci yarıda oyun gole ve karta daha yatkın olabilir. 

6.5 üstü kart bahsi 8/10, 3.5 üstü toplam gol ise 7/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder