Kasım 27, 2021

Mallorca - Getafe İddaa Tahmini 27.11.2021

Mallorca'da Lago Junior sakat. Oyun kurucu Salva Sevilla'nın kadroda olması beklenmiyor. Getafe'de Jankto dışında eksik yok. 

Getafe iç sahada aldığı iki galibiyetle dipten kurtuldu ve çıkışa geçti. Espanyol maçındaki galibiyetle takım havasını yakalamışlardı. Sanchez Flores'in takımla bütün olması inançlarını gösteriyordu. Cadiz karşısında bu inancı perçinlediler ve attıkları 4 gol de önemliydi. Üretkenlik konusunda rahatlayan bir takım devamını da her şekilde getirebilir. Eldeki kadronun doğru bir sistemle nasıl verimli olabileceğini Sanchez Flores bizlere gösterdi. Açıkcası benim kadroya pek inancım yoktu ama 5'li savunma ile kanat beklerini ceza sahasına sokarak çoğalabilen Getafe akıllı bir oyun oynuyor.

Mallorca'ya gelirsek sezon başında iç sahada aldıkları 1-0'lık galibiyetler ve dirençli futbolları göze çarpıyordu. Ama son aylarda kadro istikrarları bozuldu ve kalelerini de gole kapatmakta zorlanıyorlar. 

Getafe'nin skor bularak maçta kalmasına daha fazla güveniyorum. Erken tahminimde Getafe yenilmez seçeneğini işaret etmiştim. Yükselen oranıyla Getafe skor bulur bahsini biraz daha öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder