Kasım 27, 2021

Villarreal - Barcelona İddaa Tahmini 27.11.2021

Villarreal'de Gerard ve Coquelin sakat. Barcelona'da Ansu, Agüero, Sergi Roberto, Pedri, Braithwaite sakat. 

Barcelona yeni teknik direktörü Xavi ile önce Espanyol'u derbide mağlup etti. Hafta içi Benfica karşısında 0-0'a razı oldu. İki maçta da kalesinde net pozisyonlar verdiğini söyleyebilirim. Xavi biraz da şansıyla gol yemeden bu maçları tamamladı. Guardiola sistemine benzer bir şekilde oynamayı sürdürecekler. Topa sahip olan Barça üretkenlikte aynı şekilde başarılı değil. Tabi ki eldeki oyuncular ve yedekler bunun için yeterli seviyede olmalı. Şimdilik idare eden ama en azından Koeman futbolu kadar rahat gol yemeyen bir Barça izleyeceğiz. 

Xavi ufak dokunuşlarla üretken futbola katkı yapmaya çalışacaktır. Espanyol maçında söylediğim gibi orta alanda De Jong'un ceza sahasına girişlerini her maçta göreceğiz. Yakında skor da bulacaktır. Keza sağ açıkta Abde de oyuna katkı verebilecek kapasitede bir isim. 

Villarreal kanat beklerinin de bindirmesiyle ceza sahasında etkili bir takım. Barcelona karşısında topu kazanmak belki zor olur ama kazandıkları anları da dikine oynayarak değerlendireceklerdir. 

İki taraf adına da stratejilerin ve hamlelerin olacağı bir maç göreceğiz. Bu tür maçlarda skorlar yüksek olmuyor ama oyun keyif veriyor. 1-1 skoruna yakınım. TGS 2-3 seçimini 7/10 öne koydum. Beraberlik bahsi de ayrıca düşünülmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder