Nisan 05, 2022

Manchester City - Atletico Madrid İddaa Tahmini 05.04.2022

Manchester City'de Mendy cezalı. Önemli bir eksik yok. Atletico'da Carrasco cezalı. Stoper Gimenez ve orta saha Herrera sakat. 

City iki Atletico Madrid maçı arasında ligde Liverpool ile oynayacak. Ligde şampiyonluk yarışı kritik ve Pep her 3 maçı da düşünmek zorunda. Atletico ise ligden çok bu alana konsantre olabilir ki bunu Manchester United maçlarında gösterdiler. 

Pep ve Simeone Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih-Atletico Madrid maçlarında karşı karşıya gelmişlerdi. 2016 yılında yarı finalde Atletico Madrid ilk maçı 1-0 kazanırken 2. maçta 2-1 yenilmesine rağmen deplasman golüyle finale çıkmıştı. Şimdi Bayern yerine City olsa da benzer karşılaşmalar izleyeceğimizi düşünüyorum. Bu oranlardan Manchester City'nin 3-4 fark yapacağını düşünmeyin. 

Evet City ağırlıklı bir maç izleyeceğiz ancak Atletico tepki verebilen bir takım. Özellikle Luis Suarez ve Correa hamleleri maçın şeklini değiştirebilir. Atletico Madrid 2 fark yemez bahsini 7/10 öne koydum. 2-1 skoruna yakınım. KG var da yüksek oranıyla denenebilir, karşı gelmem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder