Nisan 17, 2022

Sevilla - Real Madrid İddaa Tahmini 17.04.2022

Sevilla'da stoper Rekik, orta saha Fernando ve Suso sakat. Real Madrid'te Mendy, Vallejo, Cabellos, Hazard, Jovic, Marcelo sakat. Casemiro cezalı. 

Real Madrid iki kulvarda yoluna emin adımlarla ilerliyor. Bazı maçlarda düşüşleri normal çünkü geniş gibi görünse de kısıtlı bir kadro ile oynuyorlar. Ligde puan farkını korumak istiyorlar. Hafta içi de Osasuna deplasmanında olacaklar. 

Sevilla tarafına bakarsak ilk 4 içinde kalmak istiyorlar. Şampiyonluk için ciddi bir hedefleri olduğunu düşünmüyorum. Ancak lideri ağırlarken baskılı ve tempolu bir oyunla başlangıç yapmak isteyeceklerdir. Papu Gomez'in ilk 11'e dönmesi de Sevilla'nın ön bölgedeki yaratıcılığını olumlu etkileyecektir. Bu alanda Casemiro'nun yokluğu nedeniyle Papu daha rahat hareket eder. 

İlk yarıdan tempolu bir başlangıç görebiliriz. Biraz riskli de olsa Sevilla'nın iç sahadaki Barcelona, Betis ve Atletico Madrid maçlarındaki başlangıç oyuncularını ve skorlarını göz önüne alarak ilk yarı 1.5 üstü bahsini denemeye değer buluyorum. Bu 3 maçta da ilk yarılar 1.5 üstü sona ermişti. 7/10

Daha az riskli bir seçim olarak KG var bahsi de akıllarda olmalı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder