Nisan 02, 2022

Getafe - Mallorca İddaa Tahmini 02.04.2022

Getafe'de Mata ve Vitolo sakat. Stoper Cuenca ve yedek kanat oyuncusu Jankto cezalı. Mallorca'da bek Jaume Costa ve stoper Raillo cezalı. Orta saha Ruiz sakat. 

Mallorca milli aradan faydalandı. Teknik değişime gitti. Javier Aguirre takımın başına geçti. Aguirre bu ligin kodlarını iyi bilen bir teknik adam. İlk maçtan farkını ortaya koyacaktır. Büyük ihtimalle tek forvetli orta sahası kalabalık bir Mallorca izleyeceğiz. Fiziksel olarak yıpratabilen oyuncuları ilk etapta seçecektir. Maçın ilerleyen bölümlerinde teknik ama yumuşak oyuncular skor almak için sahaya sürülebilirler. 

Getafe tarafına bakarsak Enes'in muhteşem formuyla gol attıkça yükselen ve rahat kazanan bir Getafe izledik. Son haftalarda ise fazla beraberlik aldılar. Bu maça 3 puan hırsıyla başlayabilirler. 

Getafe'nin iç saha avantajı ve kazanma isteği, Mallorca'nın ise yeni bir başlangıcın arifesinde olması beraberlik ihtimalini kuvvetlendiriyor. Alt/üst konusunda net bir fikrim yok. 0-0 ya da 1-1 arasında geçecek bir maç bekliyorum. Ama düşük oranlardan alt bahsine bulaşmam. Beraberlik seçimini 5/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder