Mart 20, 2022

Real Madrid - Barcelona İddaa Tahmini 20.03.2022

Real Madrid'te Mendy ve Benzema sakat. Başka bir eksikleri yok. Barcelona'da Balde, Dest, Sergi Roberto, Umtuti, Ansu Fati sakatlığı süren isimler. 

Real Madrid'i şampiyonluk yolunda zorlayan bir takım bulunmuyor. En yakın rakipleri ile puan farkı 10. Bu maçı kaybetseler de kimse çıkıp Real şampiyon olamaz diyemeyecektir. İki kulvarda da başarılı bir şekilde finale doğru gidiyorlar. Bugün Mendy ve Benzema önemli eksikler. Benzema yokken Asensio sahte 9 görevini üstlenecek gibi duruyor. Mendy'nin yerine de Nacho'yu sahada göreceğiz. Hem Dembele hem de Adama Nacho'yu çok fazla hırpalayacaktır. 

Barça tarafına gelirsek bu maçı kazanırlarsa şampiyon olmayacaklar. Ama bu tür derbiler sezonu kurtarmak adına önemlidir. Sonuçta Barça'nın az puan toplamasının nedeni Xavi değildi. Xavi tam bir enkaz devraldı ve kış dönemi takviyeleri ile Barcelona'yı olabilecek en iyi duruma getirdi. Galatasaray maçında skoru aldıktan sonra kendilerini sıkmadan rölantide geçirdiler. Katalanların kadrosunu deplasman oyununa daha yatkın görüyorum. Ferran, Dembele, Depay ve Adama gibi oyuncular dikine giden ve savunmayı delen isimler. Real Madrid'e göre bu tarz oyunculara daha fazla sahipler ve Xavi de onları doğru zamanlarda kullanmayı başarıyor. 

Bu maçı kurgularken baz aldığım karşılaşma Süper Kupa'da oynadıkları ve normal süresi 2-2, uzatma skoru 2-3 biten maç oldu. İdeal kadrosu ile sahada olan Real Madrid her öne geçtiğinde Barcelona cevap vermeyi başardı. Ocak ayında oynanan o maçta Aubameyang ve Adama henüz Barcelona'ya katılmamışlardı. 

Bence Barça'nın bugün daha fazla seçeneği var. Taraf bahsinde Real Madrid'e karşı gelmek zor. Çünkü orta saha oyuncuları ile de skor bulan bir Real gerçeği var ortada. Ancak Barça'nın en az 2 gol atacağını düşünüyorum. Barça 1.5 üstü bahsi 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder