Mart 20, 2022

Celta Vigo - Real Betis İddaa Tahmini 20.03.2022

Celta'da sol kanatın as oyuncuları bek Galan ve kanat Cervi cezalı durumda. Real Betis'te Fekir ve Aitor cezalı. Guardado, Tello, Moreno, Montoya sakat. Kaleci Rui Silva kadroya alınmadı. 

Betis perşembe günü 120 dakika süren zorlu bir maç oynadı. Pellegrini rotasyonu en iyi şekilde uygulamaya devam ediyor. Sakatları ve eksikleri olsa da Celta karşısında iyi bir kadro ile sahada olacaklar. 

Celta tarafına bakarsak ligde bir hedefleri yok. Canları istediğinde oynuyorlar diyebilirim. Kendi sahalarında son 5 maçın 4'ünde kazandılar. Ama kazandıkları takımlar ligin orta ve alt sırasındaki takımlardı. Barcelona, Villarreal, Sociedad, Sevilla gibi ligin üst sırasındaki takımları ağırladıklarında galibiyetlerden uzak kaldılar. 

Betis'in nispeten sakatlıklar ve rotasyon nedeniyle daralan kadrosu, Celta'nın ise ligin kaliteli takımlarına karşı son hamleleri yapmakta zorlanması durumu eşit hale getiriyor. Gollü beraberliğe yakın bir maç görebiliriz. 1-1 ya da 3-3 skorlarına yakınım. VAR bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder