Mart 13, 2022

Vallecano - Sevilla İddaa Tahmini 13.03.2022

Vallecano'da iki as oyuncu Isı ve Alvaro Garcia cezalı. Stoper Saveljich, Unai Lopez ve Falcao sakat. Sevilla'da stoper Diego Carlos, Rekik, Fernando, Papu Gomez, Suso, Lamela, Montiel sakat. Orta saha Juan Jordan cezalı. 

İki takımda da eksikler var. Sevilla eksiklere rağmen geniş kadrosu ile yol alabilen bir ekip. Hafta içi Avrupa maçında mecburen ofansif bir kadro ile çıkmışlardı. Lopetegui'nin hiç tercih etmediği forvet arkasında da forvet özellikli bir oyuncu kullanarak orta saha oyuncularını ikiye düşürüp oynadılar. Bugün bildiğimiz sistemleri ile 4-3-3 sahada olmaları bekleniyor. 

Vallecano ligin ilk yarısında Avrupa'ya oynama pozisyonunda olan bir takımdı, 2. yarıda ise kupa maçlarına fazla konsantre olmaları nedeniyle düşüş yaşadılar. Iraola'nın elinde kısıtlı bir kadro olunca kupaya ağırlık vermenin ceremesini çekiyorlar diyebilirim. Bugün as iki kanat oyuncusu yerine Bebe ve Sylla ile sahada olacaklar. İki oyuncu da birinci tercih değiller ama görev aldıklarında etkili olabilen isimler olduklarını düşünüyorum. Zaman zaman şahsi oynayabilen ve son paslarda zorlanan oyuncular oldukları için 2. tercih konumundalar. 

Vallecano yeni senede ligde henüz kazanamadı. Bu seriyi sonlandırmaları lazım. Bugün motive bir takım bekliyorum. Vallecano yenilmez bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder