Mart 20, 2022

Sevilla - Real Sociedad İddaa Tahmini 20.03.2022

Sevilla'da Papu Gomez ve Suso kesin yok. Diego Carlos, Rekik, Rafa Mir, Acuna ve Fernando durumu net olmayan büyük ihtimalle kadroda yer almayacak oyuncular. Sociedad'ta kaptan Oyarzabal en büyük ve yeni eksik. 

Sevilla perşembe günü 120 dakika süren bir maçı geride bıraktı. Aynı Betis gibi sakatlarına rağmen geniş bir kadroları var. Bugün fazla yorgunluk hissedeceklerini düşünmüyorum. Martial, Ocampos ve Corona üçlüsü ile sahada olcaklar. En Nesyri ve Münir Avrupa Ligi maçında daha yorulan ofansif isimlerdi, onların katkısını 2. yarıda görebiliriz. 

Sociedad tarafında Oyarzabal önemli eksik. Bu sezon istikrarlı bir oyunlarını izleyemedim. Deplasmanda ligin üst sırasındaki takımlara konuk olduklarında bir varlık gösteremediler. Real Madrid, Barcelona, Athletic, Real Betis deplasmanlarında 4 yiyen ve kolay dağılan bir Sociedad görmüştük. Bir tek Atletico deplasmanında oyuna ortak olmayı başarıp 2-2 beraberlik almışlardı. 

Sevilla'nın çok daha aktif ve pozisyonlar üreteceği bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Sevilla kazanır bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder