Mayıs 06, 2022

La Liga 07.05.2022 Cumartesi İddaa Tahminleri

MALLORCA-GRANADA

İY 0
 

Aguirre ile kendi evinde 2 maçı da kazanan Mallorca elbette bu maçın favorisi. 3 puan almak dengeleri bir anda değiştirebilir. Diğer yandan Karanka ile iki maçta 2 puan alan Granada beraberliklerle ligde kalmaya çalışacak gibi. İlk yarıda dengeler zor değişir.


A.BİLBAO-VALENCİA

2.5 ALTI


Valencia hedefsiz ama ters bir takım. Geçen hafta yüksek bir orandan kazandıran A.Bilbao için kolay bir maç gibi görünse de aldanmamak gerek. İki ekip Kupada iki ay önce karşılaşmışlardı. Her iki maçta da 2.5 altı skorlar gördük. Yine az gollü bir maç izleriz.


CADİZ-ELCHE

Ev 1.5 üstü


Düşme hattından 6 puanlık bir maç. Cadiz hafta içi R.Sociedad’a konuk olurken, Elche Atl.Madrid’i ağırlayacak. Bu zorlu maçlar öncesi 3 puan almaktan başka alternatifleri yok. Elche’de savunma eksikleri maçı etkiler. Cadiz’in en az 2 gol bulması değerli.


CELTA-ALAVES

Dep. 0.5 üstü


Celta ligin hedefsiz takımı. Hafta içi Barcelona ile oynayacaklar. O maça daha fazla konsantre olabilirler. Alaves yeni hocasıyla iç sahada 2 galibiyet aldı. Deplasmanda puansız kaldılar ama skor bulmayı başarmışlardı. Bence yine en az bir gol bulabilirler.


R.BETİS-BARCELONA

İY 1.5 üstü


R.Betis için Avrupa Ligi kupayı da kazandıkları için cepte. Ligde ise ilk 4’ü zorlayarak Şampiyonlar Ligi’ne gitmek adına ter döküyorlar. Barcelona için gerçekçi bir hedef kalmadı. Tabi ki 2. sırayı kaptırmak istemiyorlar. İkisi de ilk yarıdan istekli başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder