Mayıs 01, 2022

Rayo Vallecano - Real Sociedad İddaa Tahmini 01.05.2022

Rayo Vallecano'da sağ bek Balliu cezalı. Stoper Saveljich'in sakatlığı sürüyor. Sociedad'ta David Silva cezalı. Oyarzabal'ın sakatlığı sürüyor. 

İki ekip de üretken olduğu kadar bitiricilik noktasında sorun yaşayan takımlar. Topu ceza sahasına getirmekte ve pozisyon bulmakta hiç zorlanmıyorlar. 

Vallecano sezonun flaş takımlarından biri oldu. Evet 2. yarıda büyük bir düşüş gösterdiler ama toparlanmayı da bildiler. İyi oyunları sürdüğü sürece skora da yansıtacaklardı ve bunu başardılar. 2 haftada 2 galibiyet 6 puan düşme hattından onları hızlıca uzaklaştırdı. 

Sociedad tarafına gelirsek sezonun genelinde oynadıkları oyun bana tat vermedi bunu da hep söyledim. Hem Betis hem de Barça karşısında konsantre bir takım gördüm. Biraz da transfer sezonuna girdiğimiz için bazı oyuncular kendilerini göstermek adına hırslı oynuyorlar. Sörloth ve Isak'ın birlikte kullanılması Sociedad'a büyük bir artı kattı. Evet iki maçta da skora yansıtamamış olabilirler ama çok ciddi pozisyonlara girdiler ve bu ikili eninde sonunda patlama yapacaktır. Bu maç da bunun için bence çok uygun. 

İki tarafın da forvetlerine güveniyorum. Karşı karşıya net pozisyonlar görebiliriz. Bu oranlardan en az 3 gol bahsi denenmeli. 2.5 üstü 7/10 denerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder