Mayıs 15, 2022

Mallorca - Rayo Vallecano İddaa Tahmini 15.05.2022

Mallorca'da yeni bir eksik yok. Vallecano'da orta saha Comesana ve Unai Lopez cezalı. Forvet arkası Trejo sakat. Sağ açık Isı'nin de durumu net değil, büyük ihtimalle kadroda olmayacak. 

Mallorca hafta içi Sevilla deplasmanından önemli 1 puan çıkardı. Son dakikalarda 3 puan da alabilirlerdi, 1 puandan da olabilirlerdi. Kaleyi Reina'ya teslim eden Aguirre çok önceden yapması gereken doğru hamleyi son 3 hafta kala yapabildi. Reina'nın tecrübesine ve kaptanlığına takımın ihtiyacı var. Sevilla maçında uzatmada yaptığı kurtarış gerçekten inanılmazdı. Mallorca hafta içi maçını çarşamba oynadı. Bugün kazanarak umutlarını son haftaya taşımaya çalışacaklar.

Vallecano için ligde bir hedef kalmadı. Bir sezon daha La Liga'da olacaklar. Perşembe günü Villarreal karşısında kendi sahalarında istekli ve güzel bir futbol oynadılar. Biraz da kalite farkı skor yansıdı. As kadroda önemli eksikleri var. Özellikle orta alanda kırılgan bir takım olabilirler. Mallorca'nın bu alanda rahat hareket edeceğini düşünüyorum. 

Ev sahibi ağırlıklı bir maç bekliyorum. 1-0 ya da 2-1 skorlarını görebiliriz. Ev sahibi ilk golü atar seçimini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder