Kasım 26, 2022

İspanya 2. Lig 17. Hafta Genel Bakış

HUESCA-S.GİJON

2.5 ALTI
Savunmayı seven menajeri Ziganda ile iç sahada 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen bir takım Huesca. S.Gijon ise ne içeride ne de deplasmanda istikrarı yakalayamadı. Ev sahibine dönük bir karşılaşma izleriz. Huesca gol atıp oyunu soğutmayı sever. 2.5 altı ideal.


ALAVES-VİLLARREAL B

EV İY 0.5 ÜSTÜ
Ligin en genç kadrosuna sahip Villarreal B lider Alaves’e karşı tüm enerjisini ortaya koyacak. Ancak genç oyuncuların en büyük dezavantajı çabuk demoralize olmaları. Alaves’te kaptanları Laguardia dahil 1. Lig tecrübesi yüksek. Ev sahibi ilk 45’te skor üretir.


MALAGA-PONFERRADİNA

02
Ponferradina’ya bir kan değişimi gerekiyor derken öngörüm hızlı gerçekleşti. Espanyol ve S.Gijon’dan tanıdığımız Gallego göreve geldi. Gallego ilk önce tek forvetli sisteme geçerek deplasman ekibini direkt futbola yöneltir. Malaga çok savruk. 02 çifte değerli.


ALBACETE-R.SANTANDER

İY 0
Temaslı oynamayı seven iki ekip karşılaşıyor. Genç teknik adamların yönetimindeki Albacete ve R.Santander ligin az gol yiyen ekiplerinden. Bol faullü ve bol kartlı bir maç görebiliriz. R.Santander oyunu kilitlemeyi iyi biliyor. Devrede beraberlik denenir.


OVİEDO-MİRANDES

1
Cervera yönetiminde iç sahada 2’de 2 yapan Oviedo 3. galibiyetini kovalıyor. Her iki takım da düşme hattından çıkarak yukarılara doğru ivme kazanmak istiyor. Mirandes duran toplarda başarılı. Oviedo ise iki süper golcüsü ile bence avantajlı. Ev sahibi kazanır.


LAS PALMAS-TENERİFE

2
Kanarya Adaları derbisine Las Palmas favori çıkıyor. Sezona iyi başlayan Pimienta’nın ekibi 1 aydır galibiyetten uzak. Fikstürleri zorluydu ama oyun olarak da düşüş görünür. Tenerife Haziran’daki play off’larda rakibini 2 kere mağlup etmişti. Sürpriz denenir.


BURGOS-ZARAGOZA

YOK
Zaragoza yeni menajeri Escriba ile ilk maçını içeride berabere tamamladı. Escriba 2012-2013 sezonunda Elche’yi Segunda’da şampiyon yaptıktan sonra neredeyse 10 yıldır bu ligde çalışmadı. Burgos zor gol yiyen bir takım. Uzun süre 0-0 görürüz. ‘KG yok’ değerli.


LEGANES-GRANADA

VAR
Paco Lopez ile şaşalı bir galibiyet alan Granada şampiyonluk için önemli bir aday olacağını gösterdi. Lopez’in Levante’de kazandığı tecrübe Endülüs ekibinde başarı için yeterli olur. Leganes orta sıralarda yer alsa da evinde tehlikeli. İkisi de skor üretir.


LUGO-LEVANTE

İY 0.5 ÜSTÜ
Lugo 4-0’lık Granada yenilgisinin ardından Hernan Perez’in görevine son verdi. 19 aylık istikrar son buldu. Lugo’yu karışık günler bekliyor. Levante, Ekim ayında gelen Calleja ile büyük çıkış yakaladı. Her ikisi de galibiyet ister. Devrede en az 1 gol izleriz.


CARTAGENA-EİBAR

TGS 2-3
Her iki takım da istikrarlı ve üst sıraları hedefleyen takımlar. Haftanın tahmin açısından en güç maçı bizi bekliyor. 3 sonuca da açık bir mücadele izleyeceğiz. Tecrübeli forvetlere sahip iki ekip mutlaka skor üretecektir. Birkaç gol izleriz. ‘TGS 2-3’ ideal.


I.EİVİSSA-ANDORRA

VAR
Çok değil 1 sene önce bir alt ligde karşılaşan takımlar şimdi Segunda’da kozlarını paylaşıyor. I.Eivissa bu ligde kalmak adına daha fazla çaba göstermeli. Andorra hırslı bir menajerle yola çıktı. Segunda’ya çabuk uyum sağladılar. Her iki takım da skor üretir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder