Kasım 09, 2022

La Liga 14. Hafta Maçları Çarşamba 09.11.2022

ALMERİA-GETAFE

VAR
Almeria kendi sahasında önemli rakipleri mağlup etti. İç sahada aldıkları bu galibiyetler onları ayakta tuttu. Getafe ise içeride ya da dışarıda aynı futbolu oynarken son 4 deplasmanda mağlup olmadı. Almeria hücum oynarken gol de yer. ‘KG var’ denenmeli.


SEVİLLA-R.SOCİEDAD

9.5 Korner Üstü
Gergin geçen Endülüs derbisini geride bırakan Sevilla düşme hattından çıkmalı. Kazanmaktan başka çaresi olmayan ev sahibi tempolu bir maç oynayacaktır. R.Sociedad’ta Kubo ve David Silva hafta sonu dinlendiler. 3 puan değerli. Bol kornerli bir maç bekliyorum.


ESPANYOL-VİLLARREAL

10
Teknik değişimden sonra baş aşağı giden bir Villarreal var. Oyun olarak da her geçen gün kan kaybediyorlar. Espanyol kendi sahasında galibiyet almakta zorlanan bir takım. Ama oturmuş kadroları ve sistemleri ile maça 1-0 önde başlarlar. Ev sahibi yenilmez.


MALLORCA-ATL.MADRİD

İY 0
Topun arkasında kalmayı seven iki takım karşılaşıyor. Mallorca disiplinini asla bozmaz. Kendi sahasında da olsa oyun sistemleri hep aynı. Atl.Madrid’te son haftalarda takımı ipten alan Felix cezalı. İkisi de birbirini kilitler. İlk devrede beraberlik denenir.

Not: Sevilla-Sociedad mücadelesinde 10.5 korner üstü açılmış, oranı yüksek o bahis de alınabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder