Haziran 22, 2016

İspanya-Türkiye


Maç günü  /http://tahminekip.com/ sitesinde yayımlanmıştır.

İspanya için Çek Cumhuriyeti maçında 2-3 gollü bir maç öngörmüştüm. Son dakikalarda gelen golle galip gelebildiler. O gole gelene kadar kaleci Cech’in kurtarışlarıyla birlikte İspanya’nın ceza sahası içerisinde sürekli pozisyon ürettiği bir maç izledik. Duran toplar ve çok az sayıda kontraları ile Çekler’de bazı telikeli pozisyonlara girdiler maçta. Genel olarak İspanyolların mutlak hakimiyeti ile geçen bir maç izledik.

Türkiye için ilk yarısı 0-0 bitebilecek 0-1 ve 1-1 skorlarına yakın, Hırvatlar’ın tek farklı kazanabileceği ya da beraberliğe yakın bir maç bekliyordum. Maçın ilk yarısını yenik kapatsak da ilk 45 için öngörülerim gerçekleşti. Ancak 2. yarıda Hırvat’ların mutlak üstünlüğü vardı maçta. Takımımız tepki veremedi. Kötü başlangıçlar bize her zaman yarıyor. İlk maçı ve D grubu analizini anlatırken Hırvatistan ile başlamamızı bir avantaj olarak görüyordum. Çünkü eleştiriler ve gerginlik takım atmosferini hemen etkiliyor. Daha önceki oyuncu gruplarımız böyle atmosferlerde çok daha başarılı oldu. Bugün puan almamız zor. Fakat çok daha iyi oynayan ve gol atmaya yakın bir milli takım bekliyorum. Yalnız Jordi Alba ve Juanfran’ın çıkışlarını kontrol etmek için Fatih hoca mutlaka birşeyler yapmalı. İsmail Köybaşı ve önünde Caner’i bile düşünebilir ya da Olcay’lı ve Canerli bir sol bek ile mutlaka kanatlarda değişikle maça başlayacaklarını düşünüyorum.

2-1 ya da 2-0 skorlarına yakınım. İlk yarıda İspanya’nın golünü görmemiz olasıdır.

Tahmin: İlk yarı İspanya

Oran: 1.80

2 yorum:

  1. Olmadı maalesef, çekirgenin 3. zıplayışını bekledik ama Euro 2016 turnuvasında 4 yapraklı yoncayı bulan üst tura çıktı! :)

    YanıtlaSil
  2. Aslında ilk iki maçta yenilgi önemli değildi fakat şu ispanya maçında özellikle bir gol bulmamız gerekiyordu. Bir gol bile çok şeyi değiştirebilirdi, ki net pozisyonları da bulduk. Bu şampiyonayı da böyle kapadık diyelim. Gollere sevinmeyi bile özlemişiz ama

    YanıtlaSil