Kasım 05, 2017

5 Kasım La Liga

Levante-Girona

Girona 3 haftadır deplasmanlardan puan çıkarıyordu. Sonunda iç sahaya da bunu yansıttılar. İlk günden bu yana hücum konusunda sorunları yoktu. Fakat atakları bitirmede ciddi sorunlar yaşıyorlardı. Real Madrid'i 2-1 ile yenerken Madrid ekibinden daha fazla pozisyona girdiler. Oyunu bırakmadılar ve mücadeleleri takdire değerdi.

Levante, Betis, Alaves ve Espanyol maçlarında skor üretemedikten sonra tekrar toparlandı. Kenarlarda ve orta alanda yetenekli oyunculara sahipler. Onların sorunu forvet. Alex Alegria'dan istenen verim alınamıyor. Villarreal'den Enes'i kadroya kattılar. Enes, 4 antrenman sonunda ilk 11'de bugün sahaya çıkacak. Alex'den daha kötü olacağını düşünmüyorum açıkcası.

Alt sıralar için önemli bir mücadele, temposu yüksek bir kapışma izleriz. Topu alan takım dikine ceza sahasına inecektir. 1.55 orandan KG var bahsi yanındayım 7/10

Celta Vigo-Athletic Bilbao 

Athletic Bilbao, Benat, Muniain ve De Marcos sakat. Celta Vigo'da Roncaglia ve Emre dışında eksik yok.

Bilbao'yu bu sezon beğenmiyorum. Benat ve Muniain yokken oyun kurmakta zorlanıyor. Deplasmanda klasik kontratak futboluyla oynayacaklar. Duran toplar da en büyük silahları olur her zamanki gibi. Aduriz yedekte başlayabilir. Williams'ı forvette göreceğiz.

Celta Vigo bugün Athletic Bilbao'dan daha iyi oynayabilir. Fakat kazanırlar demek kolay değil. Çünkü basit goller yemeyi sürdürdükçe maçı güvende götürmeleri zorlaşıyor.

Taraf bahsine bulaşmıyorum. 1.75'ten 2.5 üstü seçimi 7/10 alınabilir.

Real Sociedad-Eibar

Bask bölgesinden iki takım karşılaşıyorlar. Sociedad'ta Zurutuza iyileşti ve hafta içi Vardar maçıyla 11'e döndü. Tam kadrolar eksikleri yok. Eibar'da orta sahadan Escalante sakat, Dani Garcia cezalı.

Real Sociedad'ı fazla anlatmaya gerek. İçeride ya da dışarıda fark etmeden gol için oynayan mükemmel bir takımları var. Burada Eibar'dan bahsetmem lazım. Eibar son iki resmi maçında sistem değişikliğine gitti. Önce kupada Celta Vigo karşısına 3-5-2 ile çıktılar. Ardından yine içeride Levante sınavında 3-5-2 oynadılar. Mendilibar'ın takımı zor durumda ve İspanyol hoca yeni birşeyler deniyor. Celta Vigo maçını 2-1 kaybettiler. Levante mücadelesinde 2-0 geriden maçı 2-2 yaptılar. Her iki sınavda da yenik duruma düşmüş ama oyunu dengelemişlerdi. 3-5-2 sistemiyle hücumda daha aktif bir Eibar izliyorum. Kalabalık bir şekilde ceza sahasında yer alıyorlar. İki forvet Sergi Enrich ve Charles bahsettiğim iki maçta da skor buldu. Bugün de skor üretebileceklerini düşünüyorum. Diğer yandan 3'lü defansı oynamak kolay değildir. Levante de Celta Vigo da savunma arkasına attıkları paslarla karşı karşıya net pozisyonlara girip skor üretmişlerdi. Real Sociedad'ta bunu rahatlıkla başarır. Günün gollü maçlarından birini izleriz.

2.5 üstü bahsini 9/10 1.55'ten tavsiye ederim. 2-2 ya da 3-2 skorlarına yakınım.

Real Madrid-Las Palmas

Real Madrid'te Kovacic, Varane, Bale, Navas ve Carvajal kadroda beklenmiyor. Las Palmas'ta en önemli eksik oyun kurucuları Viera. Bir diğer hücumcu Tana da sakat.

Real Madrid'te Modric, Casemiro ve Kross'un dinlenmesi bekleniyor. Cabellos, Llorente, Asensio ve Isco'lu bir orta saha göreceğiz. Artık bu isimlerin süre alma zamanı gelmişti. Ben Girona maçında da bu 11'i bekliyordum aslında. Modric ve Kross üst üste oynamaktan yıpranıyorlar. Zidane'nın elinde orta alan anlamında yeterli bir kadro var.

Gollü bir maç izleriz. Palmas da pozisyonlar bulur. Skor üretmesini de beklerim. 4-1 ya da 5-1 skorlarına yakınım. İddaa'da yer alabilseydi 3.5 üstü bahsini tavsiye ederdim. İddaa açısından 3 fark için 1.30 oranı kabul edilir bulamadım. Bu yüzden no bet en iyisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder