Eylül 04, 2022

Athletic Bilbao - Espanyol İddaa Tahmini 04.09.2022

Bilbao'da sol bekler Yuri ve Balenziaga sakat. Espanyol'da stoper Sergi Gomez ve kaleci Lecomte cezalı. Bek Adria Pedrosa, forvet Raul de Tomas sakat. 

Espanyol son hafta iki transfer daha yaptı. Braithwaite ve Almeria'dan sol açık Lazo'yu aldılar. Her ikisi de olumlu transferler diyebilirim. Tomas'ın ayrılabileceği konuşuluyordu ama hala takımda. Tabi ki şu an için sakat ve Espanyol kadrosunda 4 forvet bulunuyor. Espanyol biraz daha teknik direktör takımı olacak. Parlayan oyuncular zamanla göreceğiz ama o bölüme kadar idare edeceklerdir. Henüz 3 puan alamadılar ama her maçta bölüm bölüm rakibine baskı kuran bir Espanyol vardı. Net fırsatlar da ürettiler. 

Bilbao defansif olarak güçlü başladı. Kendi alanlarını iyi kapatıyorlar bu da aslında hücuma planlı çıkmalarından kaynaklanıyor. Bugün tek eksik İnaki Williams olabilir. Williams kolay kolay sakatlanan bir oyuncu değil aslında yine kadroda. Son maçta sakatlanıp oyundan çıkmıştı, tedbir amaçlı ilk 11'de başlamayabilir. Yerine Raul Garcia oynayacak gibi. 

İki tarafın da gole yakın oynayacağını düşünüyorum. Bilbao adına oranların gösterdiği kadar kolay maç olmaz. Karşılıklı golleri öne koydum. KG var 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder