Eylül 03, 2022

Mallorca - Girona İddaa Tahmini 03.09.2022

Mallorca'da yeni bir eksik yok. Orta saha Baba, kanat forvet Amath sakat. Girona'da orta saha Yangel, Terrats, Ivan Martin, Kebe, Borja Garcia ve forvet Stuani sakat. 

Mallorca'da Aguirre sistemini ve ilk 11'ini erken oturttu. Her maçta aynı 11'i kullanarak ilerliyor. Sadece iki hücum oyuncusu ile oynayarak tehlikeli bir takım olma yolunda ilerliyor. Kang In ve Muriqi ortaklığı şimdilik iyi sonuçlar veriyor. Ancak iç sahada çok da yeterli bir hücum planları olduğunu söyleyemem. 

Girona tarafına bakarsak onları da deplasmanlarda zorlayıcı bir takım olarak göremiyorum. Michel sakatlardan yana sıkıntılı. Geçen hafta orta saha Yangel sakatlanırken yerine giren genç oyuncu Terrats da sakatlanmıştı. Orta alanda kullanabileceği oyuncu kalmayınca 1 Eylül'de yeni bir transfer yaptılar. Defansif orta saha Oriol Romeu geldi ve ayağının tozuyla bugün 11'de başlayacak. Stuani'nin sakatlığı da özellikle iç sahada Girona'yı zorlayacaktır. 

İki tarafın da defans ve orta sahayı kalabalık tutacağı bir maç göreceğiz. Mallorca biraz daha baskılı olacaktır ama oyunu açmakta zorlanabilir. Biraz daha atan kazanır maçı izleyebiliriz. 'KG yok' seçimini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder