Eylül 13, 2022

Bayern Münih - Barcelona İddaa Tahmini 13.09.2022

Bayern Münih'te Coman dışında eksik yok. Barcelona'da sağ bek oynayan Sergi Roberto sakat. 

Bayern'i bu sezon izlemedim. Ancak lig maçlarına baktığımızda son 3 maçta kazanmak adına son hamleleri yapamadıklarını görebiliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona karşısında bariz bir üstünlükleri var. O maçlara baktığımızda Müller ve Lewa ikilisi Barça'yı yıkan oyuncular oluyordu. Müller'in artık yeni bir partneri var. Mane ile de etkili olacaklarını söyleyebiliriz. Diğer yandan Sane ve Davies ikilisi Barça'nın sağ kanadında etkili bir oyun oynayacaklardır. Barça'da büyük ihtimal sağ bekte izleyeceğimiz Kounde henüz takıma alışmadı ve Bayern'in sol kanat ikilisi bu avantajı kullanır.

Barça tarafına baktığımızda rakibin en önemli silahı artık onlarda. Bugün aynı Sevilla maçında olduğu gibi baskı yiyerek başlayacaklar. Ancak o baskıdan çıkmak adına doğru oyuncular sahada olacak. Barcelona'nın ilk yarıda mutlaka skora gideceğini düşünüyorum. 

Barcelona ilk yarı 0.5 üstü atar tek bahsim olur. 8/10

İki takımın da stoper ikilisine çok güvenmiyorum. Barcelona ligde 1 gol yedi ama Sevilla maçını baz alırsak o gün ilk yarım saatlik dilimde bir iki gol yiyebilirdi. 2-2, 2-3 skorlarına yakınım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder