Eylül 04, 2022

Valencia - Getafe İddaa Tahmini 04.09.2022

Valencia'da stoper Paulista'nın durumu net değil. Sol bek Gaya cezalı. Getafe'de bek Damian Suarez dışında önemli bir eksik yok. 

Valencia'da kaptan Soler de ayrıldı. Orta sahada Nico onun yerini doldurmaya çalışacak. Forvette Maxi Gomez gitti, Cavani geldi. Cavani bugün kadroya alınmadı. Ilaix Moriba ve Kluivert gibi takviyeler yaptılar. Yepyeni bir takım oldular. Gattuso 4-3-3 sistemini benimsemiş gibi görünüyor. Yaptığı transferler de bu sisteme yönelik. Valencia açısından gördüğüm olumsuz taraf orta alanda 20 yaşındaki oyuncular ile oynayacak olmaları. Bana göre orta alan takımın en önemli bölgesidir ve koskoca sezonu 20'lik futbolculara emanet edemezsiniz. 

Getafe iki maçta 6 gol yedikten sonra Villarreal sınavında bildiğimiz Getafe genlerine geri döndü. Evet Villarreal'in net pozisyonları vardı ama bu pozisyonlarda Soria'nın önemli kurtarışları da oldu. İki tarafın da 3 puana ihtiyacı var. Özellikle Valencia iç sahada saldırgan bir oyun oynuyor. Getafe de bu oyuna aynı şekilde cevap verebilir. 

Taraf bahsine girmek istemiyorum. Gazetede erken tahminim TGS 0-1 gol arası bahsiydi. Kart seçenekleri geri dönmüşken Valencia'nın birçok maçında kart bahsileri oynanabilir. Bu kapışma için 6.5 üstü kart bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder