Mayıs 14, 2023

14 Mayıs pazar La Liga tahminleri

CELTA-VALENCİA

2.5 ÜSTÜ
Valencia düşme potasında. Celta potadan 5 puan yukarıda ama rahat nefes alamadılar. Yarasalarda Cavani önemli eksik olsa da 5’er gollü Kluivert ve Lino hazır. Celta’da stoper Aidoo ve bek Galan cezalı. İkisi de kazanmak için sahada olur. En az 3 gol izleriz.


ELCHE-ATL.MADRİD

İY 2
Atl.Madrid taraftarı olsaydım ligin bitmesini hiç istemezdim. Geç açılan ama pir açılan bir takım izliyoruz. Diego Costa ve Ardalı dönemden sonra ilk kez bu kadar keyif veriyorlar. Elche için La Liga dönemi sona erdi. Atl.Madrid ilk yarıyı önde kapatır.


VALLADOLİD-SEVİLLA

0
Valladolid yoğun haftaları 3 mağlubiyet ile kapadı. 3 maçta da yenilgiyi bana göre hak etmediler. Sevilla Mendilibar ile yeniden şahlandı. Avrupa Ligi’nde Juventus maçları arasında lige de konsantre olacaklar. Dengeli mücadelede beraberlik önceliğim olur.


ESPANYOL-BARCELONA

6.5 Kart Üstü
Derbide Barcelona kazanması halinde şampiyonluğunu erken ilan ediyor. Espanyol ise canıyla uğraşırken ligde kalmak için savaş veriyor. Ev sahibi gergin ve stresli olacak. Barcelona rahat taraf ama yenilgi moralleri bozabilir. Kart bahisleri denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder