Mayıs 27, 2023

Sevilla - Real Madrid İddaa Tahmini 27.05.2023

Sevilla'da orta sahalar Fernando ve Gueye ile sağ bek Navas cezalı. Real Madrid'te Asensio, Vinicius, Benzema sakat. Carvajal cezalı. 2. forvet Mariano kadroda yok. 

Sevilla ligde 7. sırayı hedefliyor. Hafta içi çarşamba günü Roma ile Avrupa Ligi finali oynayacaklar. Mendilibar'ın kariyerinin en önemli maçı diyebiliriz. Ocampos, En Nesyri ve Oliver Torres yedekte bekleniyor. Rafa Mir, Suso, Bryan Gil ve uzun bir sakatlık döneminden çıkan Corona hücumda yer alabilirler. 

Diğer yandan Real Madrid için lig bitti. Atletico ile 2.'lik kapışmaları lig sonuna kadar sürecek gibi gözüküyor. Her ikisi de puan kaybı yaşayabilir çünkü motivasyon sorunları fazla oluyor. Erken tahminimde Real Madrid galibiyeti önermiştim fakat Benzema, Vinicius, Asensio yokken Real Madrid'e oynamak mantıklı değil. Hele ki hücumda Hazard'ı ilk 11'de görürseniz Real adına bahisler pas geçilmeli. Genç Alvaro, Rodrygo ve Valverde ile daha etkili olabilirler ama Hazard işi bozacaktır. 

Genel olarak taraf bahsinde pas geçilmesi gereken bir mücadele. Hazard 11'de olmazsa yüksek orandan İlk yarı 1.5 üstü seçimi 5/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder