Mayıs 28, 2023

La Liga 37. Hafta Pazar maçları

ALMERİA-VALLADOLİD

VAR

Almeria’da Luis Suarez cezalı. Son haftaların formda ismi Lazaro ile yine etkili bir Almeria izleriz. Valladolid şampiyon Barcelona’yı yendi ve son maçlardaki kötü görüntüsünü unutturdu. İki takıma da duruma göre beraberlik yetebilir. ‘KG var’ önceliğim olur.

A.BİLBAO-ELCHE(2h)

2

Sevilla maçını yazarken bahsettiğim gibi Elche ligden düştükten sonra bütün korkusunu geride bıraktı. İyi futbol oynuyorlar ve takım oyunu ile puan almayı da başarıyorlar. Oranların gösterdiği kadar kolay maç olmaz. Dikkat edin. Elche 2 fark yemez değerli.

ATL.MADRİD-R.SOCİEDAD

VAR

R.Sociedad Şampiyonlar Ligi pozisyonunu kaybetmek istemiyor. Geriden gelen Villarreal ile puan eşitliği halinde şanslı olan Sarı Denizaltılar. Atl.Madrid ise Real Madrid’i takibini sürdürüyor. İki takımın da hedefleri var. Tempolu maç olur. ‘KG var’ denenmeli.

BARCELONA-MALLORCA

2.5 ÜSTÜ

Şampiyonluğunu ilan eden Barcelona erken tatile çıktı. R.Sociedad ve Valladolid gibi hedefleri olan takımlara yenildiler. Mallorca son maçını perşembe günü oynadı. Ligde kalmayı garantiledilerse eğer rahat bir maç yaparlar. Yine gollü bir Barça maçı izleriz.

CADİZ-CELTA

2.5 ALTI

Düşme hattından iki takım karşılaşıyor. Celta son hafta Barcelona ile Cadiz Elche ile oynayacak. Nispeten rahat takımlarla oynayacaklar. Ev sahibi 3 puan için daha istekli olur. Celta beraberlikle de mutlu olabilir. Az gollü bir maç bekliyorum. 2.5 altı ideal.

GETAFE-OSASUNA

2.5 ALTI

Getafe hafta içi şanslı bir 3 puan aldı. Her zamanki gibi oyun bozarak giderken bir duran top golüyle altın değerinde 3 puanı cebe koydular. Osasuna ise 7.’lik şansını kovalıyor. İki takım arasında 0-0 ve 1-0 skorlarını çok görürüz. 2.5 alt bahsi öne çıkmalı.

GİRONA-R.BETİS

1

R.Betis erken tatile çıkmış gibi son iki maçını konsantrasyon sorunları ile geçirdi. 6. sıra için onları zorlayan olmayınca verimsizliği anlayabiliyoruz. Girona ise 7. sırayı çok istiyor. Oynadıkları futbolla da bunu hak ettiler. Evlerinde kazanırlar.

VALENCİA-ESPANYOL

VAR

Luis Garcia geldikten sonra Espanyol yenildiği maçlarda bile golünü buldu ve mücadelesin ortaya koydu. Kritik eşikteler 2 maçı kazansalar da düşebilirler. Valencia hala düşme hattında. Kendi evlerinde skora gitmekte zorlanmıyorlar. İki takım da gol atar.

VALLECANO-VİLLARREAL

Dep. 1.5 Üstü

Villarreal 4. sırada bulunan R.Sociedad’ın tökezlemesini bekliyor. Vallecano’nun hedefi ise 7. sıra. Fakat üst üste puan kayıpları ile Avrupa hedefi gerçekçi olmaktan uzaklaştı. İki taraf adına da rahat bir maç izleriz. Deplasman en az 2 gol bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder