Ağustos 20, 2023

Barcelona - Cadiz İddaa Tahmini 20.08.2023

Barcelona'da İnigo, Araujo ve Raphinha sakat. Cadiz'de orta saha Escalante cezalı. Stoperler Mere, Chust, ofansif oyuncu Ocampo, forvet Guardiola sakat. 

Barcelona beraberlikle başladı. 10 kişi kalmalarına rağmen gole yakın bir oyun oynadılar Getafe maçında. Sakatlanan Araujo yerine Kounde'yi stoperde izleyeceğiz. Sergi Roberto'da sağ bekte yer alacak. Sağ önde ise Ferran Torres şans bulabilir. Gavi'nin ilk 11'e dahil olmasıyle ceza sahasında daha etkin bir Barça görebiliriz. İlkay henüz tam anlamıyla takıma alışmış görünmüyor. Onu da bugün şutları ve ceza sahası oyunları ile kaleye daha yakın göreceğiz bence. 

Cadiz ligin yeni ekiplerinden Alaves'i yenerek başladı. Maçın başında buldukları ilk pozisyonu gole çevirince işleri kolay hale geldi. Kanatlarda yer alan Machis ve Alejo ikilisi takımın en büyük gücü olmaya devam edecek. Barcelona karşısında da bu ikisi direnecektir. Ancak forvet bölgesinde Roger Marti ve Ramos Barça'ya karşı bulunabilecek az posiyondan gol üretebilecek netlikte forvetler değil. 

Barcelona 2 ya da 3 farkla kazanabilir. Barça -1 bahsi 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder