Ağustos 26, 2023

Sevilla - Girona İddaa Tahmini 26.08.2023

Sevilla'da Acuna ve Fernando sakat. Girona'da ofansif oyuncu Toni Villa ve oyun kurucu Borja Garcia sakatlığı süren isimler. 

Girona iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezon kaldıkları yerden devam ediyorlar. Daha önce de sıkça söylediğim gibi her sahada her takıma karşı skor üretme potansiyeline sahipler. 

Sevilla ise iki yenilgi ve bolca gol yiyerek sezonu açtı. Bade'nin dönüşü ile savunma biraz toparlanır. Ancak Fernando'nun yokluğunda en azından Sow'u artık Mendilibar 11'e yazacaktır diye düşünüyorum. Yeni transferleri Hertha'dan gelen kanat forvet Lukebakio nokta atışı bir isim oldu. Sezon analizinde mutlaka kadroya genç bir kanat oyuncusunun alınması gerektiğini belirtmiştim. Bryan Gil gittikten sonra oyuna enerji katacak delici bir isme ihtiyaçları vardı. Luke skor da yapabilen bir oyuncu ilk maçtan katkısını bence göreceğiz.

Girona'ya bakarsak, kendine güvenen bir takım sahada olacak. Sonradan oyuna girip katkı verebilecek iki oyuncusu Pablo Torre ve forvet Dovbyk da büyük bir silah. Michel geçen sezon bu sahada 2-0 galip ayrıldı. Yine skor bulacaklardır. 

Gol var seçimini öncelikle düşündüm.7/10 Taraf bahsine hiç girmeyin. Maç iki tarafa da gidip gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder