Ağustos 19, 2023

Real Sociedad - Celta Vigo İddaa Tahmini 19.08.2023

R.Sociedad'ta forvet Andre Silva, orta saha Mikel Merino ve defans Elustondo sakat. Celta'da sağ açık Carles Perez ve forvet Paciencia sakat. 

Real Sociedad kendi evinde puan kaybıyla başladı. İlk 60 dakikada rakibinden üstündü 2. golü bulacağı pozisyonları da elde etti ama son vuruşlar etkisizdi. Özellikle ilk yarıda top rakipteyken yapılan baskılarla net pozisyonlara girebiliyorlar. İlk 45 dakikada Real Arena'da oyuna girmek rakipler için her zaman zor. 

Diğer yandan Celta'da Benitez'in elle tutulur bir hali olmayacağını söylüyordum. Belki bir ihtimal, ilk maç isminin havasıyla takımı motive edebilme ihtimali var diyordum ama onu da başaramadığını gördüm. Cervi'den sol bek yaratmak orta alanda La Liga alışkanlığı olmayan genç oyuncuları oynatmak, Veiga gibi bir ismi transferi söz konusu da olsa da kenarda 70 dakika oturtmak anca Benitez'e özgü davranışlar. 

Celta, Sociedad'ın ilk bölümlerdeki baskısından kolay çıkamaz, basit pozisyonlar verecektir. İlk yarıda Sociedad golünü bekliyorum. 8/10 Skor tahminim 2-0 olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder