Ağustos 12, 2023

Real Sociedad - Girona İddaa Tahmini 12.08.2023

Real Sociedad'ta forvet Andre Silva ve stoper Elustondo sakat. Girona'da stoper Bueno ve sol açık Toni Villa sakat. 

Sociedad'ta sağ bekte yeni transfer Traore'yi izleyeceğiz. Forvet bölgesinde Umar ya da Carlos Fernandez arasında bir seçim yapılacaktır. Takımın geri kalanı ise bildiğimiz gibi. Sociedad geçen sezon olduğu gibi bu sezon da maçı koparmakta sorunlar yaşayabilir. İlk golü bulduktan sonra rahat farka gidebilecek bir takım olmalarına rağmen her defasında tıkanıyorlar. Sadıq'ın form tutması işleri değiştirebilir ama önlerinde Şampiyonlar Ligi maçları da olduğunu söylemek gerek. Özellikle orta sahada kaliteli 2 oyuncuya ihtiyaçları var ama transfer yapacak gibi durmuyorlar. 

Girona'ya gelirsek sezon boyunca bahis anlamında değerli bir takım oldular. Maçlarını izlemek ve burada sizlerle paylaşmak her zaman keyifliydi. Hücum bölgesinden önemli isimleri kaybettiler ama yeterli takviyeleri yaptılar. Yeni oyuncular yavaş yavaş takıma adapte olacaklardır. Bugün büyük tecrübe Stuani'yi forvet hattında göreceğiz. 11'in yenileri sol açıkta Savinho ve stoper Blind olacak. 

İki takımın geçen sezonki maçlarında bol gol izlemiştik. Bugün de sezon başı ve sıcaklar nedeniyle belki yüksek skor çıkmaz ama iki taraf adına pozisyonlu bir maç olacaktır. KG Var ilk seçimim olur. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder