Mart 13, 2024

Atletico Madrid - Inter İddaa Tahmini 13.03.2024

Inter'de en büyük eksik Arnautovic. Atletico'da Griezmann iyileşti 11'de bekleniyor. Önemli bir eksik yok.

İlk maçta Inter'in baskın bir oyunu vardı. Maçın hiç bir bölümünde kontrolü Atletico'ya vermediler. Arnautovic'in maça dahil olması da maçın kaderini değiştirdi diyebiliriz. Galibiyet golünü attığı gibi net 2 pozisyona daha girdi. Aslında Inter'in 2 golle kazanması gereken bir maçtı tek golle yetindiler. 

Simeone ise deplasmanda defansif bir takımı tercih etmişti ama 55'ten sonra 2. forvetini (Morata) sahaya alarak risk almıştı. Bugün ilk düdükten itibaren aktif ve rakibinin üzerine giden bir Atletico izleriz. Atletico gol de yese risk almak zorunda olacağından Depay ve Correa'yı da mutlaka sahada göreceğimizi düşünüyorum. 

İlk maçta 2.5 altı bahsini vermiştim. Inter'in ilk golü atabileceğini, 2. yarıda oyunun açılacağını söylemiştim.  Şimdi bölüm bölüm iki tarafın da iyi oynayacağı bir maç görebiliriz. Atletico ilk golü atabilir ama maçın devamında Inter oyuna ağırlığını koyar. 1-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım. Beraberlik Inter'e yeteceği için 1-1 üzerinde daha fazla dururum. KG var tercihini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder