Mart 31, 2024

La Liga 30. Hafta Pazar ve Pazartesi İddaa Tahminleri

CELTA-VALLECANO

1
Altyapıdan gelen menajeri Giraldez ile ilk maçında olağanüstü bir futbolla Sevilla deplasmanında galip gelen Celta ilerisi için umut verdi. Vallecano ise Perez ile ilk kez kazandı ama iyi değildi. Ev sahibi bence farklı kazanabilir. 1 kuponlara yazılmalı.


GİRONA-R.BETİS

VAR
R.Betis Avrupa Ligi için mücadele ediyor. Girona ise Barcelona’ya kaptırdığı 2.’liği tekrar kazanmak istiyor. Endülüs ekibi deplasmanda da olsa defansif oynayan bir takım değil. Girona üzerine gelen takımlara karşı daha rahat oynuyor. ‘KG var’ seçimi ideal.


ALAVES-R.SOCİEDAD


9.5 KORNER ÜSTÜ
Bask ekipleri derbide karşılaşıyor. Alaves düşme hattıyla arasındaki farkı korumak için oynuyor. R.Sociedad ise Avrupa Ligi’nden vazgeçmek istemiyor. Deplasman ekibinde sezonu kapatan Brais’in yeri zor dolar. İkisi de kanat oyununu seviyor. Kornerler değerli.


REAL MADRİD-A.BİLBAO


3.5 ALTI
Bask ekibi bu sezon mental olarak bazı maçlarda çıtayı yükseltti. İyi oynadıkları bölümlerde skor üreterek büyük maçları da aşabiliyorlar. Real Madrid’te Vinicius’un yokluğu hissedilir. Tempolu ama defansların sağlam olacağı bir maç göreceğiz. 3.5 altı ideal.


VİLLARREAL-ATL.MADRİD

İY DEP. 0.5 ÜSTÜ

İdeal iki bek oyuncusundan bu maçta faydalanamayacak olan Villarreal mecburen devşirme kanatlarla oynamak zorunda. Atl.Madrid’in iki kanadı Llorente ile Lino’yu durdurmak kolay olmaz. İki takımın da hedefleri var. İlk yarıda deplasman golü bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder