Mart 10, 2024

Real Betis - Villarreal İddaa Tahmini 10.03.2024

Real Betis'te bekler Abner, Aitor ve Bellerin, Bartra, Isco, Bakambu sakat. Stoper Pezzella cezalı. Villarreal'de Albiol, Pedraza, Foyth, Terrats, Pino, Suarez sakatlığı süren isimler. Yeni bir eksik yok. 

Villarreal perşembe günü Marsilya deplasmanında 4 golle ağır bir yenilgi aldı. Elbette rövanş maçında farklı bir takım sahada olacaktır ama önce ligde güven tazelemek zorundalar. Marcelino Marsilya maçında yedek bıraktığı bek oyuncuları Alberto Moreno ve Kiko Femenia'yı sahaya sürer. Sörloth, Gerard, Baena ve Traore dörtlüsü ile sahada olacaklar. Yine Marsilya maçında dinlenen orta sahalar Parejo ve Copue'yi izleyeceğiz. 

Betis'e bakarsak Fekir'in burun tedavisi tamamlandı. Bugün sahada olacak. Avila, Fekir, Fornals ve Willian Jose dörtlüsü Bilbao karşısında iç sahada çok baskın bir futbol oynamıştı. Bugün de Villarreal'e karşı baskılı başlayacaklarını ve ilk yarıda skor üretebileceklerini düşünüyorum. 

Erken tahminimde KG var seçimini tavsiye etmiştim, Betis'in ilk yarı golünün daha değerli olduğunu düşündüğüm için Betis ilk yarı 0.5 üstü seçimini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder