Ağustos 23, 2016

Şampiyonlar Ligi Play Off'lar rövanş maçları 23 Ağustos 2016

* Monaco-Villarreal *

Monaco'da Falcao sakat. Sol bek Mendy cezalı. Defanstan Sidibe ve Toure ile forvet Carillo kadrodalar. Villarreal'de Bakambu, Soldado, sağ kanat Dos Santos, stoper Bonera, ve Cheryshev sakat. Ofansif oyuncu yeni transfer Sansone da statü gereği forma giyemiyor.

Villarreal açısından iyi haber ilk maçta oynayamayan stoper Victor Ruiz'in kadroya dönecek olması. Ruiz'in yerine ilk mücadelede asıl yeri orta saha olan N'diaye oynamak zorunda kalmıştı. N'Diaye elinden geleni yaptı fakat performansı felaketti. Defansta savruk bir Villarreal vardı. Monaco daha fazla gol de bulabilirdi Villarreal karşısında.

Eksiklerine rağmen, Villarreal eğer mücadeleye eski teknik direktörleri Marcelino ile çıkmış olsaydı, 2 maçta da tur ortada derdim. Bu tarz elemeli oyunlarda teknik şemalar, taktikler, oyun sistemleri ve bunları oluşturan teknik direktörlerin varlığı sahada oynayan oyunculardan bazen daha önemli olabiliyor. Bu anlamda Leonardo Jardim rakibi vasat Escriba'ya göre zaten 1-0 önde başlıyordu maça. 1 gol atıp, 1 de yiyerek evine 1-2 ile döndü.

Bugünkü maç için Monaco'nun elinde 2 gollü bir avantaj var. Yine kazanmalarına bence gerek yok. Bu yüzden maça bahis alırken dikkatli olunmalı. Monaco'nun 1 gol bulabileceğini düşünüyorum. Fazla da kendilerini sıkmadan tempoyu ayarlayarak oynayabilirler. Villarreal'de muhtemel kadroda ilk maçtaki çift forvet yerine (3 gün önce takıma katılan yeni forvet Borre bir anda 11'de sahaya çıkmak zorunda kalmıştı) dengeli bir takım sahaya çıkacak gibi. Escriba hatasından dönüp kendi sistemi 4-2-3-1'i bugün uygulayabilir. Orta alanı daha kalabalık bir Villarreal göreceğiz. Bu takım Monaco ile başa baş oynamayı becerebilir.

Monaco: Subasic, Fabinho, Glik, Jemerson, Raggi; Dirar, Bakayoko, Moutinho, Lemar; Germain, B.Silva

Villarreal: Asenjo; Jaume Costa, Victor Ruiz, Musacchio, Mario; Bruno, N'Diaye; Castillejo, Trigueros, Soriano; Pato 

TGS 2-3 gollü bir maça yakınım. Çok net bir tercihim yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder