Aralık 11, 2016

La Liga 15. Hafta Pazar

Celta Vigo-Sevilla

Celta Vigo'da sağ bek Mallo cezalı. Başka bir eksikleri yok.

Sevilla'da sol bek Escudero ve Ganso sakatlar. Nasri iyileşti 11'e dönüyor.

İki takım da hafta içi maçlarından çıktılar. Genel olarak as kadroları ile mücadele ettiler, çünkü hedefleri gruplardan çıkmaktı. Celta'nın iç sahadaki maçları gollü geçiyor. Aspas'ın formda olduğu hücum bölümünde skor bulmakta zorluk çekmiyorlar. Diğer yandan Sevilla için deplasmanda gol yemedikleri maç yok. Orta sahası çabuk geçilen, savunması çizgi halinde ve önde yakalanan takıma gol atmak çok zor değil.

Bugün için KG var bahsim var. 2-2 ya da 1-1 skorlarını bekliyorum. 

Espanyol-S.Gijon

Espanyol'da sol açık Piatti tek önemli eksik. S.Gijon'da stoper oynayan Lillo dışında eksik yok.

Piatti'nin yokluğunda muhtemel 11'lerde ofansif bir Espanyol takımı görülüyor. Caicedo ve Gerard ile forvet hattı, kenarlarda Hernan ve Leo yer almış. Espanyol evinde şu ana kadar bir kez kazanabildi, onda da Piatti'nin golleriyle skor yükselmiş ve rahat bir galibiyet almıştı. Pozisyona girebilen bir hücum hatları olduğunu söylesem de Leo ve Gerard gibi oyuncuların verimli isimler olduğunu söyleyemem. Caicedo'nun bugün 11'de başlaması ise herşeyi değiştirebilir.

S.Gijon geçen hafta 5-2-3 ile sahadaydı. Bugün de benzer bir 5'li savunma ile oynayacaklar. İki bek İsma ve Douglas, böyle bir sistemde üzerine en çok iş düşen oyuncular. İçerideki maçta kusursuz oynadılar ve galibiyetin baş mimarıydı bu iki isim. Atılan gollerde ve asistlerde ön plandaydılar. İkisinin de teknik altyapıları 5'li savunmada bek oynamaya çok uygun.

Espanyol kazanmak adına favori ama değişik bir maç olabilir. Bence dikkat etmek gerek. Espanyol'a iç sahada güvenmiyorum. Sürpriz olarak düşük stake 2 bahsi denenebilir. 

Betis-A.Bilbao

Betis'te orta saha Petros cezalı. Bilbao'da Aduriz Cuma günü antremanda yer almamıştı ama kadroya dahil oldu.

Betis'in geçen hafta Celta Vigo karşısındaki oyununu beğendim. Sonunda Sanabria'nın forvet hattına dahil olması Victor Sanchez'in olumlu bir hamlesi oldu. Cabellos'un 10 numara görevini başarı ile yerine getirdiği maçta Real Betis maçtan hiç kopmadı ve sonuna kadar kazanmak için oynadı.

Bilbao ise eksiklerine rağmen Eibar'ı mağlup etmeyi başardı.

Taraf bahsi açısından güç bir maç. İkisinin de skor bulmasını bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder