Aralık 18, 2021

Rayo Vallecano - Alaves İddaa Tahmini 18.12.2021

Vallecano'da önemli bir eksik yok. Alaves'te stoper Lejuene cezalı. Pina, Ximo gibi uzun süredir sakatlığı bulunan isimler yine yok. 

Vallecano iç sahada durdurulması zor bir takım. İster alt sıradan takımları ağırlasınlar ister üstten Barcelona Espanyol gibi ekiplerle karşılaşsınlar pek farketmiyor. Aynı konsantrasyon ve ciddiyeti onlarda görebiliyorum. Genelde ilk yarılardaki baskıları ve üst üste buldukları pozisyonlarla deplasman ekiplerinin gardını iyi düşürüyorlar. Bugün de ilk bölümlerde skor üretmelerini bekliyorum. 

Alaves, Sevilla ve Barça gibi takımlardan puanlar alabilmeyi başardı. Ancak son 3 haftada Vigo, Granada ve Getafe karşılaşmalarında düşüşte olduklarını düşünüyorum. Bu 3 maçta organize olmakta zorlandılar. Rioja boş alan bulamadığında oyunu kurabilecek ve takımı ileriye taşıyacak oyuncu eksikliği çekiyorlar. Vallecano pozisyon vermeyen bir takım değil fakat rakibe fazla oynama şansı da vermiyorlar. Alaves sınırlı zamanlarda gol çıkararak maçtan puan almalı. 1-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Vallecano /kazanır bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder