Aralık 04, 2021

Real Sociedad - Real Madrid İddaa Tahmini 04.12.2021

Real Madrid'te Bale ve Cabellos sakat. Real Sociedad'ta Silva, Mikel Merino, Monreal sakat. Stoper Elustondo cezalı. 

Real Sociedad Silva ve Merino yokken genelde orta sahada oyun kurmakta zorlanıyor. Silva'nın yokluğu bir derecede kapatılabilir çünkü sezon başından beri fazla maçta zaten oynamadı ama Merino'nun hem teknik hem fiziki yapısı ile oyuna kattığı değeri başka bir Sociedad'lı orta saha oyuncusu veremiyor. 

Real Madrid'e gelirsek, lider kendine yakışan futbolu oynuyor. Fakat son 2 maçta bazı yorgunluklar da göze çarpıyor. Sevilla ve Athletic Bilbao maçlarının 2. yarılarında kendi sahalarında olmalarına rağmen pozisyon üretemediler. Evet ilk yarılarda tempolu ve güzel futbolu sahaya koydular ama belli bölümlerde rakibin baskısına karşılık veremediler. Ancelotti orta alanda Camavinga ve Valverde'den daha fazla yararlanmak zorunda ama özellikle Valverde'nin formsuzluğu ve düşük temposu biraz sorun yaratıyor. Diğer yandan Benzema ve Vinicius'un da dur durak bilmeden her maç 90 dakikalarda sahada kalması 2. yarıları aynı kapasitede oynayamamalarına neden oluyor. Bugün oldukça zorlayıcı bir rakiple karşılaşacaklar. Sociedad takım halinde defans yapmayı iyi bilen bir ekip. 

Real'in puan kaybını olası görüyorum. 1-1 beraberliğe yakınım. TGS 2-3 seçimini 6/10 öne koydum. Beraberlik de düşük stake denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder