Aralık 18, 2021

Sevilla - Atletico Madrid İddaa Tahmini 18.12.2021

Sevilla'da Jesus navas, Lamela, Suso sakat, Fernando cezalı. İyi haber Acuna, En Nesyri gibi isimlerin iyileşmiş olması. Atletico Madrid'te Vrsaljko, Savic, Gimenez ve Griezmann sakat. 

Atletico'da savunma yine Kondogbia, Hermoso, Felipe'den kurulacak. Madrid derbisini anlatırken bu savunmanın gol yememe ihtimali yok demiştim. Simeone gol atacak bir takım kurmalı ve Real Madrid'in üzerine gitmeli diye düşünmüştüm. Bunu da yaptılar ama Real kalecisini de geçemediler. 

Sevilla tarafına bakarsak eksikler nedeniyle şu dönemde kısıtlı bir kadroyla gidiyorlardı. Kupa maçını 15'inde oynadılar. 120 dakika süren ve penaltılara giden bir maçtı. İster istemez bazı as oyunculara da şans verdiler bu maçta. Rafa Mir 120 dakika oyunda kalırken, Jordan ve Rakitic 75 dakika, Delaney ve Papu Gomez 55 dakika forma giydi. Bu 5 oyuncunun da bugün 11'de başlaması bekleniyor. Özellikle Sevilla orta sahasında 2. yarıda bazı düşüşler olabilir. Yedekten gelip oyuna enerji koyabilecek Gudelj dışında bir orta saha oyuncuları da kadroda olmayacak. 

Her iki takım da zaafları olarak bu maça çıkacak. Taraf bahsi olarak karar vermesi güç bir müsabaka. Sevilla, Atletico'nun savunma zaafından mutlaka faydalanacaktır. Öne geçebilirler ama maçın devamında Felix'in oyuna girmesiyle Atletico'nun üstünlüğünü görebiliriz. Maç önü tahmin olarak TGS 2-3 6/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder