Aralık 18, 2021

Real Sociedad - Villarreal İddaa Tahmini 18.12.2021

Real Sociedad'ta sol bek Monreal sakat. David Silva ve Merino iyileşti ilk 11'de başlamaları bekleniyor. Villarreal'de Danjuma ve Ruben Pena yok. 

Villarreal, Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle ligde epey gerilerde kaldı. Avrupaya ara verildiği şu aylarda çıkış yakalamak zorundalar. Hafta içi kupa maçları vardı. Kupa sınavlarında genelde yedekler oynadığı için lig maçlarına çok fazla yorgunluk taşımayacaklardır. Her iki takım da as oyuncularını kısa sürelerde kullandılar. 

Bugün Sociedad'ın daha istekli olacağı ama kontralarda Villarreal'in etkili olabileceği bir maç bekliyorum. Real Sociedad gol kaçırırken dönüşlerinde Villarreal net pozisyonlar bulup skora önce gidebilir. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. Tempolu bir maç izleriz. Erken tahminimde gazetede 02 çifte şans Villarreal seçimini öne koymuştum. Merino ve David Silva'nın orta alana dönmesiyle yaratıcılık konusunda Oyarzabal ve Isak'ı rahat besleyebilen bir ev sahibi göreceğiz. Skor bulma ihtimalleri yüksek olur. KG var bahsi çok daha değerlidir. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder