Aralık 12, 2021

Real Madrid - Atletico Madrid İddaa Tahmini 12.12.2021

Real Madrid'te Cabellos dışında eksik yok. Hazard, Benzema, Bale kadrodalar. Atletico Madrid'te kadro henüz açıklanmadı. Savic, Gimenez, Trippier ve Vrsaljko sakatlığı bulunan isimler. Suarez'in yedekte olması bekleniyor. 

Real Madrid en iyi döneminde derbiye çıkıyor. Benzema'nın kısa süreliğini yokluğunu bile kapatmayı başardılar. Jovic, Sociedad ve İnter maçlarında sırıtmadı ve takım oyununa adapte olduğunu gösterdi. Bugün de büyük ihtimalle Jovic'li bir 11 göreceğiz. Benzema da mutlaka 2. yarıda belki de erken oyuna dahil olabilir. 

Atletico Madrid'te savunma eksikleri büyük problem. Felipe, Kondogbia ve Hermoso ile 3'lü stoper denemesi görebiliriz. Simeone böyle bir savunmanın güvenilir olmayacağını gayet iyi biliyordur. Bu yüzden de gol yemeden değil, gol atarak Real ile başa çıkmaya çalışacaktır. Real Madrid'i ilk düdükten itibaren presle sıkıştıran ve ceza sahasından çıkarmamaya çalışan bir Atletico bekliyorum. Özellikle Cunha maçın ilk pozisyonlarına girebilir. Cunha teknik olarak yetersiz bir oyuncu ama bazen bu tür maçlarda şans böyle oyunculara güler. 

Real tarafına gelirsek bugün puan kaybı dahi yaşasalar bu kötü oynayarak olmayacaktır. Ancelotti'nin Simeone'ye karşı lig maçlarda 3 yenilgisi, 1 beraberliği var. Ligde rakibine karşı şansının tutmadığını söyleyebiliriz. 

1-2, 2-2 skorlarına yakınım. 2.5 üstü bahsini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder