Şubat 24, 2015

24 Şubat Şampiyonlar Ligi

* İlk yarı beraberlik *

Manchester City'de Yaya Toure en önemli eksik.

Barcelona'da eksik bulunmuyor.

Bazı maçlardan beklentilerimiz büyük olsa da teknik direktörler rövanşı olan maçların ilk ayaklarında bizleri hayal kırıklığına uğratmasını severler. Bu maça da City'nin çift forvetle çıkmasını iki tarafın da gol bulmasını 4-5 golün çıkabileceği bir maçın sahne almasını istiyoruz aslında. Peki böyle bir oyun görebilir miyiz.

Pellegrini Villarreal'in başındayken Barcelona ile 11 maç yaptı. Bu 11 maçın sadece 3'ün de 3.5 gol üstü skoru görüldü. Barcelona evinde 4-0 kazandı, Villarreal evinde 3-1 kazandı ve Barcelona'da bir maç 3-3 bitti. Pellegrini Real Madrid'in başında olduğu sene Barcelona ile iki maç oynadı. İki maç da 2.5 gol altı bitti. Geçen sezon City ile Barcelona arasında ilk yarıları berabere biten iki maçta da 2-3 gol skorunu gördük.

Barcelona ile gol düellosuna giremezsiniz ve bunu en iyi bilenlerden biri Pellegrini'dir. Gol düellosu demek bu turun gitmesi demek. Agüero'nun forvette yer alacağı, arkasında Milner (Navas), Nasri ve Silva'lı bir 11 bekliyorum. İlk yarının biraz daha kapalı, ikinci yarının ise daha açık bir şekilde geçebileceği maçta 4/10 ilk yarı beraberlik bahsini öne koyuyorum.

BARCELONA: Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez ve Neymar Jr..

MANCHESTER CITY: Hart; Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy; Fernandinho, Fernando, Nasri, Silva, Milner ve Agüero

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder