Şubat 27, 2015

27 Şubat La Liga

* No bet *

Espanyol'da bek Javi Lopez cezalı. Başka bir eksikleri yok.

Cordoba'da forvet Ghilas, orta saha Deivid kadro dışında. Orta saha Ekeng'in cezası sürüyor. Sağ bek Gunino da kadroda yok.

Bu maçın iki yönü var. Birincisi Espanyol hafta içi 1-1'in rövanşında kendi evinde Athletic'i ağırlayacak çarşamba akşamında. Kral Kupası yarı final maçı herşeyleriyle konsantre oldukları bir maç.

Diğer yandan Cordoba son sırada, üstündeki bütün takımlar bir çıkış yakaladılar. Elche, Levante, Granada maç kazanırken puan alırken Cordoba 5 maçtır yeniliyor. Bu 5 maçlık yenilgi döneminde bir kez Sevilla'ya farklı bir şekilde 3-0 ile kötü oynayarak yenildiler. Bugün Ghilas'ın yokluğu onlar adına önemli. Çünkü her zaman söylediğim gibi çok forvetle oynamalarına rağmen bu çok forvet skor bulamazsa eline birşey geçmiyor. Ghilas hem skor yapan hem de asist yapan bir takım oyuncusu. Diğer yandan şov yapmaya yönelik oyunu ile Bebe maçların belirli bölümlerinde parlıyor ayağının tozuyla çıktığı Rayo maçından beri 90 dakikaya yayılan bir performansını izlemedim. Bugün Cordoba bu maçtan puan koparabilirse bu Fede'nin organizatörlüğünde forvette Andone'nun özverili oyunu sayesinde olabilir. Zaten bu puanı koparabilmeleri için de Espanyol'un aklının kupa maçında olması gerek.

Açıkcası maçın belirli bir bölümünü izlemeden nasıl gelişebileceği ile ilgili bir karar veremiyorum.

ESPANYOL: Kiko Casilla; Arbilla, Colotto, Álvaro, Fuentes; Lucas Vázquez, Víctor Sánchez, Cañas, Salva; Sergio García ve Caicedo.

CÓRDOBA: Saizar; Campabadal, Pantic, Crespo, Edimar; Krhin, Rossi; Bebe, Fede Cartabia, Heldon; ve Florin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder