Şubat 26, 2015

26 Şubat Avrupa Ligi

* 3.5 gol üstü *

Salzburg'ta uzun süredir sakat olan Vorsah ve Sörensen yine yok. Orta saha Leitgeb yeni sakatlardan, durumu şüpheli. Orta saha Ilsanker cezalı. İlk maçta oynamayan forvet Takumi Minamino iyileşti ama durumu net değil.

Villarreal'de ilk maçta da oynamayan kaptan Bruno sakat. Yedek sol bekler Jokic ve Adrian'ın da sakatlığı sürüyor.

İlk maç için Villarreal'in kazanacağı bir maçı öngörmüştüm. Kazandılar kazanmasına ama Salzburg aslında beni oynadığı oyunla şaşırttı. Kaybettikleri ofansif oyuncular nedeniyle hücumda zorlanabilecekleri bir maç düşünüyordum. Onlar aksine ilk yarıda Villarreal'den daha iyi bir oyun ortaya koydular, 3 net gol pozisyonunu değerlendiremediler. Bitiriciliğinden şüphe ettiğim Soriano bu pozisyonlarda başroldeydi. İkinci yarıda kaleci ile karşı karşıya bir pozisyonu daha harcadı. Salzburg için şunu söylemem gerek, oyuncularını kaybetmiş olsalar da bir sistem takımı oldukları çok açık. Bugün de Villarreal'i gol bularak zorlayacaklardır. Öte yandan şu da bir gerçek, Villarreal'in iki kaliteli ayağı Cherysev ve Vietto her an skor bulup oyunu değiiştirebilecek bir ikili.

İlk maç skoru çok net pozisyonlar ile birlikte 3.5 üstüne de çıkmayı hakeden bir maçtı. Bu maçta da 2-2, 2-3 gibi skorları olası görüyorum. Taraf bahsini tavsiye etmem çünkü Villa 2-1 cepteyken 2-2 beraberlikle de buradan dönerse gayet mutlu olur.

Salzburg: Gulacsi; Schwegler, Ramalho, Hinteregger, Ulmer; Keita, Leitgeb, Sabitzer, Bruno; Djurcin, Soriano

Villarreal: Asenjo; Mario, Musacchio, Ruiz, Costa; Pina, Trigueros, Jonathan, Cheryshev; Uche, Vietto

* Kg var *

M'Gladbach'te eksik yok.

Sevilla'da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gladbach ilk maça biraz daha defansif bir takımla çıkmayı seçti. Sol kanatta iki defansif oyunucuyu önlü arkalı oynattılar. Her zaman izlediğimiz önde ofansif oyuncular oynatan Gladbach'tan farklılardı. Topla daha fazla oynayan taraf onlardı İspanya'da. Sevilla'nın genel tavrı evlerinde de oynasalar, deplasmanda da oynasalar topu rakibe vermeyi seçerler. Bugünkü maçta da farklı bir oyun ortaya koymayacaklardır. Gladbach'ın orta alanda yapabileceği muhtemel hatalardan kaleye hızlı gidip skor şansı bulmaya çalışacaklardır. Gladbach evinde güçlü bir takım bunu her zaman gösteriyorlar. Şöyle de bir durum var ki ikinci yarı ile birlikte belki Hahn'ın sakatlığının da etkisiyle hücumda istenen seviyede değiller. Bugün kazanmaya yakın taraf onlar olsa da Sevilla gol bulduğu an moral bozukluğu da yaşayabilirler.

Borussia: Sommer; Jantschke, Stranzl, Dominguez, Wendt; Kramer, Xhaka, Hazard, Hrgota, Hermann; Raffael

Sevilla: Rico; Diogo, Pareja, Carrico, Tremoulinas; Krychowiak, Iborra; Vitolo, Banega, Reyes; Bacca

* No bet *

Athletic'te orta saha Iturraspe dışında eksik yok.

Torino'da orta alandan Benassi dışında eksik yok.

İlk maç beni yanıltan bir maç oldu. Athletic birbiriyle uyumlu olmayan bir kadro sahaya sürmüş olsa da biri duran toptan olmak üzere 2 gol bularak evine döndü. Bugünkü maçta ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkacaklar. İlk maçı tam olarak izleyemediğim için bu maça dokunmuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder