Ağustos 21, 2021

Alaves - Mallorca İddaa Tahmini 21.08.2021

Alaves'te eksik yok. Mallorca'da sol bek Jaume Costa, stoper Raillo, ve orta saha Sastre sakat. 

Her iki takım da ilk maçlarındaki 11'ler ile sahada olabilirler. Mallorca'da sakatlanan stoper Raillo'nun yerine Russo'yu göreceğiz. 

Alaves kendi sahasında yenilgiyle başladı. Ancak Calleja'nın takımı hücumda da etkili bir görüntü verdi. Zaman zaman son paslarda ya da son vuruşlarda aceleci davrandılar. Yine de Real Madrid karşısında takım oyunu oynadıklarını söyleyebilirim. 

Mallorca ligin yenisi olarak kapasitesini bilerek oynadı ilk maçını. Rakibe de üstünlük vermediler, kendileri de belli bölümler hariç yüksek tempo yapmadılar. Mallorca açısından yedeklerin oyunu değiştirme gücünü önemli buluyorum. Farklı tarzda hücum oyuncularına sahipler. Febas, Fer Nino, Amath ve Kubo gibi isimler oyuna girdikleri her maçta skora etki ederler. 

Alaves'in ilk 11'ini Mallorca'nın da yedeklerini beğeniyorum. Her iki tarafın da skora gitmesi sürpriz olmayacaktır. Alaves geçen sezon Calleja ile kendi sahasında 4 maça çıkmıştı. Bu maçların ilkinde 1-0 skoru alırken, diğer 3 maçı da karşılıklı gollerle ve 2.5 üstü skorlarla tamamladı. Bugün de Gol var ve üst oranlarını değerli buluyorum. KG var seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder